Kthem teması ücretsiz

0
Onaylı Üye
Üye
wp5.png

Ktheme teması
İndirme linki arkadaşlar güle güle kullanın

link yenilenmiştir arkadaşlar

Onaylı Üye
Üye
id'yi iptal ettiğinizde sitenin başına ne gibi şeyler geliyor? ne oluyor id iptalinde?
güzel tema olmuş bu arada

1
Onaylı Üye
Üye
cok hos bir tema gercekten, keske id'siz dagitsaydiniz, site acik olmasa da o domaine verir misiniz? ilerde acacak olsak?

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar tema sizin için hazırlandı zaten ve ücretsiz id koruması temayı herkes sahibinden alsın diye ben emek verip yaptım başkaları niyetlenmesin diye isteyen arkadaşlar ullaşsın bana gönderiyim link anlayışınız için teşekkürler

0
Onaylı Üye
Üye
İd özelliğini iptal edip yayınlıyorum arkadaşlar bi kaç saate

Onaylı Üye
Üye
yapabiliyorsan footer kilit atarsın, bunuu çözmeyi bi çok kişi bilmiyor, sende yararlan bizde

0
Onaylı Üye
Üye
Çok güzel bir tema olmuş. Ellerine sağlık...

1
Onaylı Üye
Üye
Emeğine sağlık.

0
Onaylı Üye
Üye
emeğine sağlık çok güzel olmuş devamını bekleriz ücretli ücretsiz farketmez bir ücretli yap bir ücretsiz :)

0
Onaylı Üye
Üye
emeğine sağlık çok güzel olmuş devamını bekleriz ücretli ücretsiz farketmez bir ücretli yap bir ücretsiz :)
Teşekkürler ücret konusundada cok kaliteli bir çalışmam yolda bu temada eksikliklerimi görelim siz eleştirin bende ücretli temamı bu kriterlere uygun bi şekilde hazırlayayım :D

0
Onaylı Üye
Üye
konularda resim var ama özel alan resim temada bu özelliği bulamadim

0
Onaylı Üye
Üye
kthema

.<a class="thumb" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php dp_attachment_image($post->ID, 'medium', 'alt="' . $post->post_title . '"'); ?></a>.

temaniz özel alan thumb kullaniyor resim olarak degistirdihimde sonuç yine ayni yada temanin hangi özel alan kullandigini söylerseniz yada nerden ekleme yapacagimizi demodada düzenleme yapabilirim saygilarimla

0
Onaylı Üye
Üye
.<a class="thumb" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php dp_attachment_image($post->ID, 'medium', 'alt="' . $post->post_title . '"'); ?></a>.

temaniz özel alan thumb kullaniyor resim olarak degistirdihimde sonuç yine ayni yada temanin hangi özel alan kullandigini söylerseniz yada nerden ekleme yapacagimizi demodada düzenleme yapabilirim saygilarimla

Temaya konu eklendiğinde kendisi otomatik özel alan oluşturup resmi alıyor özel alanla ilgili hiç bir işlem gerekmemekte. Resimleride sitemde temayı deneyerek çektim. Düzenleme yapabilirsiniz isterseniz. Arkadaşlar başka sorunlu olan varmı bu şekilde?

Geri