İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

KuazaHaber temasi yeni versiyonu - Sevgililer gunune Ozel Kampanyasi!

kuaza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Tema Adi: KuazaHaber V7.6
Versiyon: 0.6
Tema demosu: http://www.makaleci.org
Fiyati: 70 euro (140 TL) Paypal, is bankasi, postane veya western union ile odeme kabul edilir. (taksit yapilmaz)
ozellikleri: KUR bilgierleri, resim galerisi, video galerisi, yazarlik, haber.. ve dahasi..
Destek: Destek forumunda destek ucretsiz http://a.href.tc

Eski versiyondan bir cok sey degistim, bazi ozelliklerini ve detaylarini yazayim:

* Kod yapisi komple yenilendi.
* ustteki kategoriler otomatik listelenir
* ust kategorilerin uzerine maus ile gelindiginde o kategoriye ait son 10 haber listelenir
* adminden ayarlanabilir hava durumu blogu (ana sayfa)
* Detayli hava durumu sayfasi (yenilikler gelecek): http://www.makaleci.org/hava-durumu-detayli
* menunun ustunde ajax giris alani ve solunda reklam (giris yapildiktan sonra reklam ve o alan kaybolur)
* Türk Lirası Döviz Kurları
* video, resim galerisinin listelendigi ve 8 tane daha kategori ekleyebileceginiz admin kontrollu kategori kismi (kirmizi alan)
* sitenizdeki yazarlari listeleyebileceginiz 12 adet kapasiteli (artirilabilir) yazarlarinizin son yazilari blogu (mavi alan). adminden eklediginiz yazarlarin son yazilari listelenir.
* Guncel puan durumu ve haftanin maclari tablosu (baska siteden cekiyorum reklamsiz)
* Her yazara ait profil sayfasi
* Reklam alanlari, kategori bolumleri, yazar bolumleri dahil butun ayarlar logo, linkler footer, analistik hersey adminden ozel kuaza options sayfasindan ayarlanabilir..

v.s .....

Demo siteye bakarak oneri, yorum ve elestirilerinizi yapabilirsiniz..

Gelelim kampanyaya:
bu konuyu actigim forumlarda mesaj yazanlar arasinda cekilis yapip 3 kisiye 70 euro yerine 70 tl ile yani fiyatin yarisina satis yapilacaktir. Bence kacirilmamasi gereken bir firsat

Not: bu versiyona gecen eski kullanicilarim ve yeni alacak kisiler sitenin en altindaki fil resmin ve linkini degistiremezler extra 30 euro vererek bu kismi degistirme hakkinsa sahip olabilirler. Bu eski yada yeni butun herkes icin gecerlidir. (link ve yazi eklememden daha iyidir bu bence)

Ekleme: Sag tarafta reklam alani vardir ancak ben eklemedim, isteyenler aldiktan sonra destek forumundan o alan icin reklam kodlarini ve fonksiyonlarini alabilirler..

Saygilar..

NatroTecH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Kusura bakmayın dikkatimi çekti de Sevgilisine mi alıcak adam temayı :p

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
bu işte iyisin kuaza, her geçen gün de daha iyisini yapmaya uğraşıyorsun... Görebildiğim her versiyonunu da ilgiyle takip ettim, o zamanlarda bu foruma üye olmadığım için senin kuaza.org'a da bakmışlığım da vardır. En azından script satış alanlarında beğeniyle okunan içerikler oluşturuyorsun

yalnız ben senin çıkardığın her versiyonda (bu gördüğüm ikinci versiyon bu arada, gerçi daha eski bir versiyonu da yürüyen haliyle gördüğümü hatırlıyorum) genellikle ilk olarak kategori sayfalarına gidiyorum nedense ve o sayfalara gittiğimde şu favori ekle kısmına takılıyorum. Bunu az önce yeni versiyon için yine kategori sayfasına gittiğimde farkettim. Bu haber kategori sayfasında favori kısmında bir kalp duruyor. Gerçi haber detay sayfasında da var ve ben o kalbe ayarım kısaca. Senin şu fili oraya koysak daha ciddiyetli bir hava sergiler. Bunları haber sitesini düşünerek yazıyorum tabii ki birisi alıp bunu liseli portalı yaparsa belki o yapıya gidebilir.

Yine kategoride duran favori ekleli alanın haber detay sayfasında görünmesi yeterli olur diye düşünüyorum. O ve ekleli alanlar detaya taşındığında kalan alan belki başka şekillerde değerlendirilebilir. elbete bunu söylerken teknik imkanları ve olasılıkları gözardı ederek söylüyorum.

detaylı incelemek gerekir ama ana sayfada uzun haber başlıkları kesiliyor. Şimdi olmasa bile bir sonraki versiyonda bunu da düzeltmeyi düşünebilirsin belki...

kalbe ayar olduğumdan şöyle bir şekil hazırladım naçizane. bana göre fil kalpten daha iyi oldu. Hatta mümkünse her kullanıcı seçtiği ikonu burada kullanabilir.

Bir de resim galerisinde oklarla ilerleyemiyorum ben mi beceremiyorum acaba?

kuaza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
bu işte iyisin kuaza, her geçen gün de daha iyisini yapmaya uğraşıyorsun... Görebildiğim her versiyonunu da ilgiyle takip ettim, o zamanlarda bu foruma üye olmadığım için senin kuaza.org'a da bakmışlığım da vardır. En azından script satış alanlarında beğeniyle okunan içerikler oluşturuyorsun

yalnız ben senin çıkardığın her versiyonda (bu gördüğüm ikinci versiyon bu arada, gerçi daha eski bir versiyonu da yürüyen haliyle gördüğümü hatırlıyorum) genellikle ilk olarak kategori sayfalarına gidiyorum nedense ve o sayfalara gittiğimde şu favori ekle kısmına takılıyorum. Bunu az önce yeni versiyon için yine kategori sayfasına gittiğimde farkettim. Bu haber kategori sayfasında favori kısmında bir kalp duruyor. Gerçi haber detay sayfasında da var ve ben o kalbe ayarım kısaca. Senin şu fili oraya koysak daha ciddiyetli bir hava sergiler. Bunları haber sitesini düşünerek yazıyorum tabii ki birisi alıp bunu liseli portalı yaparsa belki o yapıya gidebilir.

Yine kategoride duran favori ekleli alanın haber detay sayfasında görünmesi yeterli olur diye düşünüyorum. O ve ekleli alanlar detaya taşındığında kalan alan belki başka şekillerde değerlendirilebilir. elbete bunu söylerken teknik imkanları ve olasılıkları gözardı ederek söylüyorum.

detaylı incelemek gerekir ama ana sayfada uzun haber başlıkları kesiliyor. Şimdi olmasa bile bir sonraki versiyonda bunu da düzeltmeyi düşünebilirsin belki...

kalbe ayar olduğumdan şöyle bir şekil hazırladım naçizane. bana göre fil kalpten daha iyi oldu. Hatta mümkünse her kullanıcı seçtiği ikonu burada kullanabilir.

Bir de resim galerisinde oklarla ilerleyemiyorum ben mi beceremiyorum acaba?
oneri ve yorumlar icin tesekkurler :)

oncelikle favori ekle kismni (hatirla) olarak degistirecektim, kullaniciya birakma karari aldim, istedikleri gibi degistirebilirler. ayrica adminden kalp yerine kolayca farkli bir resimde ekleyebilirler.

ana sayfadaki uzun basliklar kesilir ancak bunu siz kesik gorursunuz, arama botlari tam basligi gorur. Burada temayi bozmamasi icin over. .. class ini kullandim. Boylece temayi bozmuyoruz ve arama motorlari basliklari tam indexliyor :) seo acisindan onemli..

kategori onerini baskasida soylemisti, ins gelistirme asamasinda o kismada el atacagim.

onerilerin icin tekrar tesekkurler:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.