İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Küçükken bir bisikletim vardı..

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
ne gunlerdi be 9 yaşımdayken bir pinokyo bisikledim vardı mahalede arkadaşlar la toplanıp bisikletlerle köylere kiraz yemeye giderdik yazları. o kiraz bahcelerinde bekcilerle az kovalambaç oynamadık :D

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Buda bizim ploop'un efsane bisikleti :D

n67916553013975386486ek1.jpg

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Benimde BMX vardı. Mavi tekerlekli, kemik cantlı. Baya bi kullandım onu. Apartmanın girişinde merdivenlerin altına bağlardım hep. Hergün siboplarını çalarlardı. Sibop canavarı vardı o yıllarda herkezin sibopları çalınırdı :D En sonunda da arka tekerimi çaldılar. Ne üzülmüştüm...

Sonra vitesli bisiklet sevdası başladı. Amcam almıştı, 18 vitesli Bianchi. Sürekli onlara gidip biniyordum. Babam çok pahalı diye almıyodu. Sünnettimde amcam bisikleti hediye edince ne sevinmiştim. Daha yeni sünnet olmuşuz 2. gün o acıya rağmen bisiklete bindim :D Bütün arkadaşlarım etrafıma toplanmıştı, ne havam olmuştu bea...

Halen daha aynı bisikleti kullanıyorum havalar güzelken. Bi keresinde apartmanın bodrumundan çalındı. 6 ay sonra tekrar bodruma döndü. Hemde çamurluk taktırılmış bir şekilde. Buda Bianchi'min ilginç hikayelerinden biridir :)

PieRLuGi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla arkadaşlar süpersiniz, benimde bi bmx'im vardı..
Allah razı olsun babamdan surpriz yapıp getirmişti..
Bazılarına dokunacak ama bende rengini söylemek istiyorum,
SARI LACİVERTTİ :D

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
016.jpg

genzo1fm.jpg

aklıma tsubasa geldi bir anda. o elips topu, kalelere tırmanan ikiz kardeşleri, yuvarlak ve gittikçe önünün açıldığı sahayı unutan var mı ? :)

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Atay süpersin yaa!
Hiç unutulur mu?
Havada 10 dakika düşünüyodu. :D
Acaba magnum vuruşu mu yapsam, kartal vuruşu mu :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.