İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kullandığım adsense hesabını değiştirmek...

Ra_eM

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Merhabalar,

Arkadaşlar 2-3 senedir kullandığım adsense hesabı var bu hesabımdan çok ödeme aldım yalnız son zamanlarda full aşk siteleri cep siteleri reklamları çıkıyor. İçerikte bir tane aşk kelimesi olmadığı halde... Şuandaki adsense hesabımı kapatıp yeni bir adsense açsam acaba çıkan reklamları daha içeriğe uygun bir hale getirebilirmiyim?

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Ne alaka anlamadım.Yeni adsense hesabı açınca google sitende az veren reklamlar yerine çok verenlerimi çıkarıyor.Birincisi böyle bişey yok ikincisi başka hesap açman yasak zaten..

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
cıkan reklamların hesabının eski veya yeni olmasının alakası yok. siteden aşk reklamlarının cıkması normal arkadaşlık site partnerleri eklediği müzik kelimesi secmiştir ama reklamda aşkınızı ölcün gibi reklam cıkar bu sanmaki sitende aşk kelimesi oldugu için degil. Belirlediği kelime müziktir sitende müzik kelimesi geciyordur ama reklam görünen kısıma aşk meş yazabildiği için. Ben suanana kadar melodi ve aşk meş sitelerinden 25 tanesinei filtreledim ama 3 gün sonra yenisi türüyor.

hesabınla alakalı olmaz

Ra_eM

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
teşekkür ederim bilgi için

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Aslında ben bu tip reklamlardan kurtulmak için yeni bi yöntem buldum bundan sonra bloglarken bu yöntemi kullanıcam.Adam video kelimesiyle reklam veriyosa bende v-i-d-e-o diye yazarım yazılarımı.

Ra_eM

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Aslında ben bu tip reklamlardan kurtulmak için yeni bi yöntem buldum bundan sonra bloglarken bu yöntemi kullanıcam.Adam video kelimesiyle reklam veriyosa bende v-i-d-e-o diye yazarım yazılarımı.

googlede hit kaybı yapar bence çünkü hangi bir adam video kelimesini v-i-d-e-o aratır ??

bence hit kaybı yapar gibime geliyor

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
googlede hit kaybı yapar bence çünkü hangi bir adam video kelimesini v-i-d-e-o aratır ??

bence hit kaybı yapar gibime geliyor

Zaten video kelimesiyle hit çekmiyorumki ayrıca video diye aratılınca zaten v-i-d-e-o kelimesinide bulur google.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.