ploop' Alıntı:pigeon amacına rep veriliyor. açıkçası benim rep kullanımım şu şekilde: eğer kullanıcı foruma sürekli bir şeyler yazıyorsa ve kimseyi dolandırmacayağından eminsem yazdığı mesajlara rep veriyorum. küçük bir örnek verirsem, bütün modlara; xfatihx, keyfinebak, caesar, mod, culpable gibi kullanıcılara elimden geldiğince rep veriyorum. bu kullanıcıların diğerlerinden bir farkı olması lazım. ben birisiyle alışveriş yaparken rep puanına bakarak alışveriş yapıyorum, bu yüzden bu türlü bir kullanım uyguluyorum kendimce. senin ceza almanla ilgili bilgim yok bu yüzden yorum yapamayacağım.
ploop' Alıntı:pigeon amacına rep veriliyor. açıkçası benim rep kullanımım şu şekilde: eğer kullanıcı foruma sürekli bir şeyler yazıyorsa ve kimseyi dolandırmacayağından eminsem yazdığı mesajlara rep veriyorum. küçük bir örnek verirsem, bütün modlara; xfatihx, keyfinebak, caesar, mod, culpable gibi kullanıcılara elimden geldiğince rep veriyorum. bu kullanıcıların diğerlerinden bir farkı olması lazım. ben birisiyle alışveriş yaparken rep puanına bakarak alışveriş yapıyorum, bu yüzden bu türlü bir kullanım uyguluyorum kendimce. senin ceza almanla ilgili bilgim yok bu yüzden yorum yapamayacağım.
e bir kısmını yazdım zaten. hepsini yazmaya kalksam oooGamend' Alıntı:biz güven vermiyormuyuz
Repimiz az ama dürüstlüğümüz bilinir![]()
ploop' Alıntı:e bir kısmını yazdım zaten. hepsini yazmaya kalksam ooo![]()
tamam ekliyorumGamend' Alıntı:Ben anlamam, senin oraya yazdığın kişilere artık herkes güvenip onlarla iş yapar, bizi niye yazmadın kardeşim![]()
sateym, paketlemeye başladım bile?Caesar' Alıntı:@ploop sen onu bunu bırakta şu divx playeri sat banakyoto buldum bir tane 0 alsammı almasammı ki derken fabrikalarının kapatıldığını duydum ehe repden daha onemli konular var
tmm adres gönderirsen bugün veririm kargoya..Caesar' Alıntı:ehe sen paketle cidden alicam ben onu![]()
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.