İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kullanılmış domainimin kirli geçmişi ....

riseofthemachines

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba ,

bu aralar domain manyağı oldum :) ...Her neyse site açmasam da domainler eskisin diye basit tek sayfa bir blog ile google da indekslenmesini sağlıyorum.. Her neyse herhangi bir domainin indekslenmesi 1 gün normalde ama bazıları 1 hafta sürdü ..Ama aldığım domainlerden biri indekslenmiyor....Muzikler.org bu domain ...Neden olduğunu anlamıyordum ..Google mp3 sitesi falan sandı gibi sacma seyler aklıma geldi ..Önemsemiyordum da ...Ama sonra googleda domainin düşen domainlerden olduğunu gördüm (bunu da şansa domain indekslendi mi diye kontrol ederken çıkan sonuçlardan anladım ).Emin değilim ama domain 2 kere alınmış ve düşmüş...Archive.orga baktım hiçbirşey yok ...
Onemli değil benim için oylesine aldım ama yinede indekslenmemesi sinir bi durum ... Banlanmış bir domain mi acaba ...Yoksa google düşen domainlere iyi davranmıyor mu ?

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Google Search den banlanmış olabilir mail atarak yeni sahibi oldugunu ve yeni bir içeriğe sahip olacagını anlatırsan... ( düşük bir olasılıkta olsa ilgilenirler belki :) )

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
muzikler.org bu adrese turkce-muzikler.blogspot.com yönleniyor, indexlenmemesi normal sanırım.

HighVoltage

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence adam akıllı bir içerik koy sayfaya daha sonrada bir kaç yerden link al.. bu şekilde sorunun düzelir bence..

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bence fazla eskitme. Bak bizim domainler eski olduklari icin anasayfalari google dan cikarildi :)

riseofthemachines

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eskise de problem yeni ise de demek :) Yani 24 saat google la yaşamak lazım ..Hayat gibi önceden tam olarak kestirilemiyor :) ..

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google indeksleme ilgili sıkıntılar yaşıyor sanırsam. düşmesi ile alakalı olacağını zannetmiyorum. ama adwords reklamı verince 2 gün içinde indekse giriyorsun ona artık emin oldum. dene istersen. tıklanma oranı falanda önemli değil. sabahın körü bir saate reklam verebilirsin. yine indeksleniyor siten.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5