İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Künefe Karşılığı Reklam

okankaya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Merhaba, Diğer sitelerde yaptığım teklifi sizede yapmak istiyorum. Eğer ilgilenirseniz beni mutlu edersiniz.

Eger hitli siteleriniz varsa www.kunefem.net/kunefem.swf 468x65 lik bannerimi yayınlayabilirseniz bende elimden geldiği kadar ağzınızı tadlandırmak isterim.
www.kunefem.net/siparis bölümünden ürünlerimizi görebilirsiniz.

Şuanda Türkiye' de ilk ve tek olan projemiz için sizlerinde desteğini bekliyorum.
Ben elimden geldiğince siteyi tanıtmaya çalışıyorum künefe kelimesinde sitemizi 1. sayfaya kadar taşıyabildim. Ama dahada çok tanınmamız lazım. Amacımız herkesin gerçek olan lezzetli künefeyi tatmasını sağlamaktır. Türkiye şartlarında bir çok yer künefe yapıp sattığını zannediyor ama sonuç çok başarısız. Türkiye' nin birçok yerinde künefe yemek istememe rağmen önüme kaşar peyniri ile yapılmış ürünler bile geldi. Bende bunun sıkıntısını yaşayan tüm künefe sevenler için Antakya Künefesini kendi memleketinden göndermeyi amaçladım. Destekleriniz için şimdiden sağolun.

msn için [email protected] eklerseniz herşeyi detaylı konuşabiliriz.

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
valla tebrikler, başarılar dilerim. farklı bir yaklaşım :)

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
künefenin orjinali o anda pişirilip üzerine tereyağ dökülüp yeneni değil mi ? :) yani soğukken pek tadı olmaz diye biliyorum ısıtıncada ilk seferki tadı olmuyor. Güzel yaklaşım olmuş :) değişik bir reklam yöntemi.

okankaya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam künefenin üstüne tereyagı dökülmez şerbeti dökülür. Ürünlerimiz şoklanmış oldugundan hiç pişirilmemiş durumdadır. Fırına atıp ürünlerimizi 10 dakikada pişirip sıcak olarak dükkanımızda yediğiniz gibi tüketebilirsiniz. yapımı çok çok basittir

raincu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ayrıca hocam belirtmek isterim, eğer bu işi ciddi olarak büyütmek istiyorsanız şu an kullandığınız eticaret yazılımı yerine kendinize özgü ve isteğiniz doğrultusunda işinize ve projenize uygun bir script yazdırmanızı öneririm...

LaTenT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Tatlandırdın tatlandırdın :D çok güldüm. Bak bulmuşsun aslında reklam yolunu. Youtube'a böyle videolar yap koy :D liseli kızlar diye koy künefe çıksın. Şunları kullanabilirsin:

Gittigidiyor satış için
Youtube, İzlesene gibi video siteleri, tanıtım için

Toptan sattığın için en güzeli çeşitli illerdeki pastanelere mail, sms yollamak olur.

okankaya

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben liseli kızlar gibi illegal yolları degilde yavaş yavaş ama saplam adımlarla gitmeyi istiyorum.
Çalışmalar devam ediyor hayırlısı olsn bakalım

ForumDenizi.Net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne tür sitelere veriyorsun hocam reklamları ? www.game-turka.net sitemi var günlük 500-600 tekil hiti var, ilgilenirsen özel mesaj atarsın. Ayrıca osmaniye ilede ilgili bir sitemiz var ama pek fazla hiti yok. kal sağlıcakla..

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Düşünce çok güzel bence. O liseli kızlar cart curt diyen arkadaşda çok seviyosa kendi yapabilir öyle reklam absürt işine felan girsin egosunu tatmin eder en azından. Adam mis gibi düşünmüş valla helal olsun güzel bi reklam yöntemi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.