- Reaction score
- 0
Bunları satan veya bu konu hakkında hizmet veren kimse kalmadı sanırım
Mickey ne kadar bilgilisin bu konuda kupon yok şu anda diyebiliyosun.? sana istedigin kadar kupon temin ederim. ama kredi kartı yada havale yapmadan aktif olmaz. bu yuzden satan arkadaslar proplem yasadıgı icin satıs yapmamaktalar.
evet kupon süsü vermeden bile havale yaptık adamlar hesapı durdurdu kuponu bile girmedık daha. havale parasınada yazık oldu. hesaplar calısmıyorda. Bakalım umarım sorunsuz gunlerde gelırevet kuponlarda sorun var. kuponlardaki sorun kredi kartı yada havale yapmadan aktif olmuyo. 2 ci bi sorunda cogu kulanıcı nın kredi kartını red ediyor. havale secimine dönus yapılamadıgı icin kartları red olan hesaplar aktif olmuyo bu yuzden adwords hesabı yada kuponu satan arkadaslar satıs yapmamaktalar.
şimdi piyasa % 50 cilere kaldı malesef. zamanında satanları yerden yere vurdular. şimdi iş karaborsa oldu. mum ışıgı ile arayacagız eski satıcıları.
Bu piyasa; kımı %50'ciler kaldı dıyor. eee adamlar cıkartıcak tabi. kimse senın o dedıgın arkadaşları yaka paca kovmadı burdan. Hepsi tamam iyi satış yaptılar urunlerını iyi pazarladılar iyi arkadaşlardı. ama Ukala olanda vardı.Aynen kardes
Bu piyasa; kımı %50'ciler kaldı dıyor. eee adamlar cıkartıcak tabi. kimse senın o dedıgın arkadaşları yaka paca kovmadı burdan. Hepsi tamam iyi satış yaptılar urunlerını iyi pazarladılar iyi arkadaşlardı. ama Ukala olanda vardı.
1) Eğer bir ürünü ucuz alıp ukala dınlemek ısteyen varsa dınlesın
2) Bir ürünü aldıktan sonra destek alamıyorsan o ürünü alma daha iyi
3) Ucuz etin yahnisi kara ise bırak kalsın
4) Bir insan burnunu kalkıklıga meğilli ise zaten senın yapacağın birsey yoktur.
O kadar meraklı olan varsa o dediğiniz arkadaşlarının konuşma tarzlarını bana bildirsinler bende sizlere nasıl değiştiklerini kanıtlayım.
Bizler ; uzun ömürlü ve gercekten bize hızmet sunucak ınsanalrla calısmak ıstıyoruz bu nedenle cıksın karşıma , istedıgı ucretı verırım
Unutmayın % 50 bile olsa bu bile indirimdir.
Bu piyasa; kımı %50'ciler kaldı dıyor. eee adamlar cıkartıcak tabi. kimse senın o dedıgın arkadaşları yaka paca kovmadı burdan. Hepsi tamam iyi satış yaptılar urunlerını iyi pazarladılar iyi arkadaşlardı. ama Ukala olanda vardı.
1) Eğer bir ürünü ucuz alıp ukala dınlemek ısteyen varsa dınlesın
2) Bir ürünü aldıktan sonra destek alamıyorsan o ürünü alma daha iyi
3) Ucuz etin yahnisi kara ise bırak kalsın
4) Bir insan burnunu kalkıklıga meğilli ise zaten senın yapacağın birsey yoktur.
O kadar meraklı olan varsa o dediğiniz arkadaşlarının konuşma tarzlarını bana bildirsinler bende sizlere nasıl değiştiklerini kanıtlayım.
Bizler ; uzun ömürlü ve gercekten bize hızmet sunucak ınsanalrla calısmak ıstıyoruz bu nedenle cıksın karşıma , istedıgı ucretı verırım
Unutmayın % 50 bile olsa bu bile indirimdir.
piyasa sana kaldı... ama senin sattıgın hesapla eski satıcıların sattıgı hesapların bi farkı yok bunu sende biliyosun dimi.? yada senin baban googoledemi calısıyo durmus hesapları bi tusla actıracakmısın yoksa ?+984766545416, millet ucuza hatta deyim yerindeyse beleşe alışmış + bu saatten sonra ucuz hesap zor bulursunuz.
arkadaşım sen beni tanıyormusun ? kim oldugumu biliyormusun. o insanlarla aramda ne gecti bılıyormusun. ve ben belki burda kimseyi rencide etmek ıstemedıgım ıcın yazmadıgımı bılıyormusun ? Yani öle bol keseden bence salla. Biz adam gibi adam cıktıda kovduk mu ? Yani öle saçma bir durum olabilir mi sence . Yani burda gelipte bence şak şak cılık yapma. kimsedeye yüklenme bir lafın burda herkese gidebilir ve herkeste açar ağzını yumar gözünü. Senin o çok biliyorum dediğinn insanlara benBurda kendi kredi kartını kabul ettiremeyen arkadas geldi satıcıyı kötüledi. satısla yakından uzaktan alakası olmayan uye geldi satıcıyı kötüledi.
şimdi % 50 ile alın hesapları bu hesaplarla o satılan hesapların hic bir farkı yoktur bunu bilmen yeterlidir heralde % 50 ile satan arkadasın babası googlede calışıyo degil.hesabı anında aktif etsin Neyse cok sey sölerimde gerek yok size ve satıcıya hayırlı işler bol kazanclar.
piyasa sana kaldı... ama senin sattıgın hesapla eski satıcıların sattıgı hesapların bi farkı yok bunu sende biliyosun dimi.? yada senin baban googoledemi calısıyo durmus hesapları bi tusla actıracakmısın yoksa ?
Evet çok doğru. Orda ahkam keseceğine buyur sattın abi . Satın bizde size istediğiniz parayı öduyelım. Satmayın diyen yok. Bana sat 100 usd aktif hesap sana ben 60 ytl ödeyım veya 65 ytl sat. Adamlar sankı çok iyidi biz tekme tokat kovaladık.eğer imkanın varsa buyur gel sen sat? 3 tane satıldı sorunsuz kullanıyor arkadaş reklam yayında *
Bırak arkadaşım başkalarını savunmayı. ve terbiyeni takında konus burda. admin umarım bu kufur ima eden mesjaını görür.2 nizede hayırlı işler. sizle polemige girmek gibi bi durumum yok. sadece gercekler bunlar.kimseyede sak sakcılık yapmıyorum.yapmamda
% 50 ciler iş basında hayırlı işler bol kazanclar diliyorum.
Not: deveyi diken insanı .......... yapan yarnırmıs. Tabiri Caizse
bu mail sablonu herkeze gönderilmekte. yani herkeze derken kupon yada hesaplarda proplem olmus googleye mail atıp yardım isteyenlere hazır sablon gönderiliyo. burda sorun satıcıda olmadıgını sorunun googlede oldugunu anlatmaya calısıyom. ama birilerini savunmusum gibi tepki alıyom. kimseyi savundugum felan yok fakat % 50 ile satılan hesaplarda bunlardan farklı degil onu bilmeniz acısından söledim.serdar ceylan herkimden hesap alırsan al proplem yasarsın. bence kredi kartınla ac hesabı ilerleyen gunlerde duzelme olunca kupon girersin.Googleye eft yapılmasına rağmen + hiç kullanılmayan bir domaine hesap açılmasına rağmen reklam yayınlanmadı . Hesapta 140 ytllik promosyon + üzerine yollanan 20 ytl eft ile 160 ytl bulunmaktaydı gelen cevap aynen şudur
E-postanız için teşekkür ederiz.
Google, yayınlamakta olduğu reklamların kalitesi ve kullanıcı deneyimi hususunda
yüksek bir standarda sahiptir. Sizin (veya işletmenizin) benzer ya da ilgili anahtar
kelimeler ve/veya işler için eş zamanlı olarak reklamlar yayınlayan birden fazla
AdWords hesabı kullandığınızı veya şu anda kullanmakta olduğunuzu tespit ettik.
Ayrıca, kayıtlarımız, bu hesapların bazılarının veya tümünün birey veya işletme
başına bir geri almayla sınırlı promosyon kuponları kullanılarak açıldığını
göstermektedir. AdWords hesaplarınızı askıya aldık ve sahip olduğunuz veya ileride
sahip olabileceğiniz başka AdWords promosyon kuponlarını kullanarak başka hesaplar
oluşturmaktan kaçınmanızı istiyoruz.