Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet böle gruplar var ama onları hekleyen milleyitçi türk heker gruplarda var ama bu işi bilen eleman sayısı 5-10 geçmiyor tabi bu bahsettiğimiz insanlar genel kurmaydan yardım alan sivil milliyetçi türk heker grupları
arkadalar bayadır bende bu konuda araştırma yapıyorum en iyi türk heker grubu http://www.ayyildiz.org olduğunu duydum baya prof çalışıyolarmış hala araştırma evresindeyim thm filanda var ancak ayyildiz onlarıda heklemiş
Hikaye adamlar Bunlar ya uğrastığına değmes ucururlar yakında zaten ama baya bi mail yolluyorlar bana 3 - 5 tane geldi destekleyenleri var bi aklınıuz durur
mynet.com Basta olmak üzerere baya bir site destekliyormus [email protected] dan gelen mail
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5