Kurtlar vadisi Yıl 2005 - Deli hikmet seçimi gördü :)

0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
4 Mart 2006
Mesajlar
2,019
Tepki puanı
1
Konum
Kocaeli UNI
HALO öldüğü an film gerçek tadına ulaşır..
Oldukça saçmaydı zaten Polat Alemdar gibi büyük birinin yanında çalışanların mafya tipli amatör insanlar olması..HALO oldukça gereksiz bir eleman.Her ne kadar babacan bir karakter olsa da..

Kurtlar vadisinde abdullah çatlı polat alemdar ilişkisi tamamen tahminlerden oluşuyor.Baya bir hayali karakter polat alemdar.Mükemmel bir karakter diyebiliriz.Neredeyse hata yapmıyor.

Ne olursa olsun, kurtlar vadisi ve bunun gibi dizilerin halkı daha uyanık hale getirdiğiini düşünüyorum.Artık ülkeyi ve dünyayı yönetenlerin ülke başkanları olmadığını anlamamız lazım yavaş yavaş.Ama bir kötü özelliği var ki bu ve bunun gibi filmler halkımızı paranoyayada götürebiliyor.Ortaya gülünç durumlar çıkabiliyor.
Her olayda bir kasıt, bir gizli güç aramaya başlıyoruz.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
22 Şubat 2005
Mesajlar
2,873
Tepki puanı
13
Konum
Ankara
Polat tabii bir kurgu sadece. tüm istihbarat örgütlerinin imrenerek baktıkları ve keşke bizim elemanımız olsa dedikleri.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
7 Ocak 2007
Mesajlar
933
Tepki puanı
1
Konum
Istanbul
Hayal olsa sansür yemezdi emin olun :)
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
6 Mart 2006
Mesajlar
2,016
Tepki puanı
2
Konum
@nkara
Polat karakteri cok abartılı filmde . Esas oglan olarak ve saçma hale sokuyor diziyi - izliyorum evet ama bence filmin eski tadı kesinlikle yok. Aşk meşk olaylarına donmezse iyi. Abidin Cok iyiydi - Tuncayın yanına gelen Deli ise - Sözleri agırbaslı ama espri yuklu tavırlarıyla abidinin yerini tutmaz.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
20 Eylül 2003
Mesajlar
2,741
Tepki puanı
5
Bozuk saat bile zamanı doğru gösterebiliyor.
 
0
Onaylı Üye
Üye
Katılım
4 Mart 2006
Mesajlar
2,019
Tepki puanı
1
Konum
Kocaeli UNI
Bozuk saatle bu kadar kişi uğraşmaz emin ol.
 
Geri
Üst