İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kurtlar Vadisi Yorum

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Arkadaşlar son bölüm çok heyecanlı bitti.
Polat köşeye sıkıştı.
Elinden çakmaktan başka hiçbir şey yok.
Parmaklıklar kilitli ve çıkış yok.
Arkasındaki adam sayısı ise fazla ve ellerinde çok ağır silâhlar var.
Sizce Polat oradan nasıl kurtulur?
Işınlanırsa son nokta olur herhalde :D

PieRLuGi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Güzel bi noktaya değinmiş arkadaşımız. Benim tahminim tahmin edemeyeceğimiz bi şekilde kaçacak, bi surpriz olur düşüncesindeyim.

ByRON

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bence o adam varya o adam(polat), o demir parmaklıkları parcalar cıkar :)

ya da olmadı o o pisliğe yatar herkez kimse yok sanırım ama ne yapar eder cıkar,

bir de baktın memati cıkıp gelir, fax çekmiştir polat :p

Son bölümde o kadar çok saçmaladılar ki :)))

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Çakmağın gazını ağzına alıp; ağzınla gazı püskürtüp akabinde çakmağı çakmasıyla karşıdaki adamları yakacak olmasın? :D

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Gelenler güray ve adamları değil ki. Muhtemelen ihtiyar heyeti veya muhtarın köylüleri Polat'ı bulmaya geldiler. Belki de içerde adamları vardır. İhtiyarları çok büyütmüşlerdi, adamlar yok ortada, bu şekilde bağlayabilirler. Çakmağa çok dikkat çekildi, o çakmakla biryerleri havaya uçurma ihtimali de var. Dandirik kanalizasyonda yolunu aydınlatsın diye o kadar çakmağa odak yapılacağını sanmıyorum.

Mehmet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Disaridan birsey olmasi da bir ihtimal gibi, bu donucek farlari gorucek gozleri kamasicak oyle bir sahne dusunebiliyorum, gerci o kapinin disi yol mol muydu ki cok mu salladim dimi ne alaka hakkaten, evet aslinda disarida bunu kurtarma calismalari basariz olunca Polat kendi kendini kurtaricak durumu yarattilar, bu daha buyuk bir olasilik, yanan bir madde gaz maz birsey farkedicek orada onu patlaticak hatta o patlamada gelenlerin de olmesini saglayacak olmali. Eiiiyy kendimi dizi fan forumlarindaki tipler gibi hissettim bir de keskin bakisli memati avatari koyayim tam olsun, bir de imzaya donen ay yildiz gifi.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Yalnız varya Polat'ı çok şişirdiler dizide.
Polat herkesi kurtarır, ama Polat'ı kimse kurtaramaz.
Robin Polat :D

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Çakmağın gazını ağzına alıp; ağzınla gazı püskürtüp akabinde çakmağı çakmasıyla karşıdaki adamları yakacak olmasın? :D

:D eğer polat bunu yaparak kurtulursa şaşırmam ... hahaha

Arkadan gelen kişi %99 ihtimal ile Memati ya da Abdülhey'dir... Ama bu hafta galiba yeni bölüm olmayacakmış Geçenlerde bir yerlerde okumuştum. Show paralarını vermemiş galiba.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bence ilaç veren adamın cebinden bişi aldı anahtar olabilir o kapalı yerlerin anahtarı olabilri diyorum

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
İlk dizi başladığında çok yakın bir arkadaşım kurtlar vadisinden bahsetmişti, yeni fragmanları felan dönüyordu bana izle izle izle deyip durdu bende peki izlerim demiştim. İlk bölümlerinde bir ameliyat olayı vardı o karakterin adıda yani polatın eski kimliğindeki adıda aliydi sanırım. İşte o yanakları tombiş hafif etli butlu aliyi bizim kurtlar vadisi ekibi nasıl ve neyle yonttu ise polat gibi zayıf düzgün fizikli kupkuru bir adam haline getirdi ve o günden beri birkez olsun diziyi izlemedim.

Gerçi her ne kadar izlemesemde gerek görsel basın gerek se forumlardan vs. istemeden takip ediyorum. Yukarıdaki yorumlardan bir tanesinde zemindeki pis suya vs saklanabilir demiş arkadaş. Bende ona katılıyorum rambonun filmlerinde bu sahne meşhurdur. Rambo1 ilk kandan hatırlayanlar vardır :p

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence elektrik kablolarını söküp suya sokacak ve bütün binadaki herkes ölecek :D

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
bence ilaç veren adamın cebinden bişi aldı anahtar olabilir o kapalı yerlerin anahtarı olabilri diyorum

çakmaktı o :p

daha önce kendi ürettiği partikülleri bulup löpeneçek diye fırlattıp gelen adamların suratına isabet etmesi umabilir.
Yada adamlara poposunu dönüp çakmakla gaz birleşimi bir patlamaya uygun zemin sağlayabilir.

bknz: "polat alemdar osursa dağları yıkar"

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Beyler 1 saat kaldı.
Çok merak ediyorum ya Polat nasıl kurtulacak oradan. :D

X

Xman

Misafir
İyice bıktırdılar ama daha sezon başlayalı 3 bölüm oldu bu ne arası şimdi :(

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.