Kurulum yardim.

0
Onaylı Üye
Üye
Merhabalar ,

Kurulumdan sonra siteadi.com/wp-login aciliyor ancak giris yapinca beyaz sayfa cikiyor.

/wp-admin yazdigimda ise direkt olarak beyaz sayfa cikiyor.

Ancak anasayfada wordpress normal kurulu gorunuyor.

Sorunu bilen arkadaslar yardimci olabilir mi ?

T
trgy
Misafir
Yeniden kurmayı deneyin. Herşeyi temizleyin db de dahil olmak üzere, wordpress-tr.com adresinden indirin ve yeniden kurun.

0
Onaylı Üye
Üye
böyle birşey buldum;

wp-config.php dosyasını FTP üzerinden bilgisayarına indir. Daha sonra notepad++ gibi bir metin editörü programı ile açıp Dil kodlamasını ANSI seçip kaydet. Daha sonra bu dosyayı FTP üzerinden sunucuna tekrar yükleyip kuruluma başla.

0
Onaylı Üye
Üye
Yeniden kurmayı deneyin. Herşeyi temizleyin db de dahil olmak üzere, wordpress-tr.com adresinden indirin ve yeniden kurun.

Cok denedim , hatta eski surumleri dahi kurdum. Hepsinde ayni hatayi yasadim ve dediginiz yerden indirdim.

böyle birşey buldum;
wp-config.php dosyasını FTP üzerinden bilgisayarına indir. Daha sonra notepad++ gibi bir metin editörü programı ile açıp Dil kodlamasını ANSI seçip kaydet. Daha sonra bu dosyayı FTP üzerinden sunucuna tekrar yükleyip kuruluma başla.

Bunu ben de gordum ama metin editörü programı ile açıp Dil kodlamasını ANSI seçip kaydet. kismini anlayamadim.

Son düzenleme:
T
trgy
Misafir
notepad++ ile açıp utf 8 without bom(bomsuz) diye bir seçenek olacak o şekilde kaydedip deneyin bir de.

0
Onaylı Üye
Üye
bu hatayı neden verir acaba kurulurken UFT8 olarak gelmiyormu direk benim hostumda öle bir sorun olmadı hiç çok kuruyorum wp ama bazı hostlarda bu sorunlar çıkıyor

Geri