İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Kurumsal Firma Ürün Tanıtım Sisteminde Son Nokta ! Gelişmiş Yönetim Paneli Toplu Sms

mylove

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Sistemimiz Full Seoludur.
Yönetim Panelinden sitenin tamamı yönetilebilir
Sitemizde bulunan modüller

SİTE İÇERİĞİ
- Kurumsal ( Firmanızı tanıtabileceğiniz yazı )
- Ürünler ( Tek kırılım kategori ve kategori kapak görseli )
- Foto Galeri ( dilediğiniz kadar albüm oluşturup fotoğraf ekleyebilirsiniz )
- Video Galeri ( firmanıza ürünlerinize ait videoları ekleyebilirsiniz )
- Blog ( Firmanız veya ürünleriniz hakkında tanıtım v.s. gibi yazılar ekleyebilirsiniz )
- Dowload ( Firmanıza ait program, katalog v.b. gibi dosyaları ekleyebilirsiniz )
- İletişim ( Birden fazla iletişim adresi eklenebilir Örneğim "Fabrika, Mağaza, Genel Merkez gibi." )
- Ürün Search sitenizdeki ürünleri ve fotoğrafları arayabilir ürün kodu girerek direk ürüne gidilebilir
- Hava Durumu ( İle özel günlük hava durumu )
- Maillist Toplu Mail Sitemizde bulunan mail listemize kayıt olan kullanıcılara panel aracılığı ile toplu mail gönderebilirsiniz
- Sms Lis Toplu SMS Sitemizde bulunan sms listemize kayıt olan kullanıcılara panel aracılığı ile toplu mail gönderebilirsiniz

YÖNETİM PANELİ İÇERİĞİ

- Genel Site Ayarları
- Mail Ayarları
- Panel Ayarları
- İletişim Formu Ekleme silme
- Günlük ve Aylık Site giriş çıkış istatistikleri Tekil ve Çoğul
- Download manager ön yüzde bulunan download kategorisine dilerğiniz herheangi bir veriyi ekleyebilir silebilir listesini görebilirsiniz
- Toplu Mail mail liste kayıt olan kullanıcıları görebilir toplu mail atabilirsiniz.
- Toplu SMS sms listesine kayıt olan kullanıcıları görebilir toplu SMS gönderebilirsiniz.
- Sayfa Yönetimi Sitede bulunan Firma profili anasayfa gibi alanları Entegre editör ile güncellebilirsiniz.
- Blog Yönetimi Sayfada bulunan blog bölümüne yazı ekleyebilir silebilir ve listeleyebilirsiniz
- Kategori yönetimi - Sitede bulunan mevcut kategorileri görebilir yeni kategori ekleyebilir silebilirsiniz.
- Ürün Yönetimi sitede bulunan ürünler bölümüne yeni ürün ekleyebilir düzenleyebilir silebilirsiniz.
- Haber yönetimi sitede bulunan haber alanına yeni ahber ekleyebilir düzenleyebilir silebilirsiniz.
- Galeri Yönetimi - Sitede bulunan ALBÜM, RESİM, VİDEO galerilerini yönetebilirsiniz.

Sistemde genel rewrite seo vardır.
Kategoriye özel title meta güncellenmektedir.
Her ürüne descpription ve keywords ekleyebilirsiniz

Tasarım Yapısı Esnektir kolayca tasarım renk değişimi yapabilirsiniz veya yapabiliriz.

Sistem 2 şekilde satılacaktır.
Fiyat : 50 TL
Not : Açık kaynak sistem kod güvenliği açısından güvenilir kişiler ve Ajanslara verilecektir.

Admin bilgileri msn üzerinden verilecektir lütfen pm yolu ile panel talep etmeyiniz.

Demo : www.webmatik.tk/w8

İletişim : [email protected]

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.