merhabalar kurumsal siteler hazırlayabileceğim bir script arıyorum teklifler için pm.
G Gwindor 0 Onaylı Üye Üye Katılım 6 Kasım 2007 Mesajlar 213 Tepki puanı 12 Konum 5K BLOG 15TL! merhabalar kurumsal siteler hazırlayabileceğim bir script arıyorum teklifler için pm.
27 Aralık 2008 #2 M Mickey 0 Onaylı Üye Üye Katılım 12 Eylül 2006 Mesajlar 1,264 Tepki puanı 0 Konum izmir Kurumsaldan kasıt nedir? Mesela şehir türü mü yoksa emlak, eczane türevi yerlermi?
27 Aralık 2008 #3 G Gwindor 0 Onaylı Üye Üye Katılım 6 Kasım 2007 Mesajlar 213 Tepki puanı 12 Konum 5K BLOG 15TL! hemen açıklayayım üstad. bir çok sektörden web tasarımı taleplerigeliyor artık karşılık veremiyoruz daha seri bir şekildeorjinalliği kaybetmeden kurumsal siteler yapmalıyız. nedir bunlar bir takım kobiler imalatçılar aynen eczane emlak rent a car türevinede hitap edicek dinamik sayfalar oluşturulabilecek birşey lazım. Kurumsal derken kastım budur arkadaşlar.
hemen açıklayayım üstad. bir çok sektörden web tasarımı taleplerigeliyor artık karşılık veremiyoruz daha seri bir şekildeorjinalliği kaybetmeden kurumsal siteler yapmalıyız. nedir bunlar bir takım kobiler imalatçılar aynen eczane emlak rent a car türevinede hitap edicek dinamik sayfalar oluşturulabilecek birşey lazım. Kurumsal derken kastım budur arkadaşlar.