İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

KuşAdası Asena Hotel Tam Bir Rezillik

CodeOfis

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Arkadaşlar bayram günü ailemizle kuş adasında tatil yapmaya karar verdik asena hotel diye bir yer bulduk 1500 TL para ödedik 4 gün için hotelde su olarak deniz suyu veriyorlar dişlerinizi fırçalayamazsınız duş alsanız sacınızda garip garip sertleşmeler oluyor su yüzünden hotelde 1 havuz var 1,4 metrelik onda da su dezenfektesi yapılmıyor yiyeceklerdede hergün aynı eti dolandırıp size tekrar ısıtarak sunuyorlar ayrıca kahvaltıdada hep aynı tarz peynir zeytin başka bişey yok neyse otelde mini barlar olur ya biz giriş yaptık hotele adam bize klima nerden acılır vss onu gösterdi çekti gitti neyse cıkıs yapacagımız zamanda biz ailece içki içmeyiz odada 3 kişi kaldık hep ve hep denizde geçti günümüz cıkarken bira içmişssiniz diye bizden para istediler halbuki içmedik tahminlerimize göre bi önceki müşteri içti ve kontrol yapmadılar şimdi kontrol yaptılar eksik cıktı başka müşterinin birasını bize ödettiler biz şimdi nereye şikayet edelim bunları ?

böyle rezil bir hotel görmedim hayatım boyunca çalışanlarını desen yine bir kepazelik turistlerle hotelde gözümüzün önünde calısanlar öpüşüyorlar dudaktan dudaga fotograflarını cektim kanıtta var böyle rezillik görmedim

Kaynak : http://www.kizlarbakiyor.com/944/kuş-adası-asena-hotel-tam-bir-rezillik

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.