İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

KWY Logo Yarışması (16 Eylül - 30 Eylül)

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Yarın okulum olmasına rağmen 5 saattir bunu yapıyorum. O kadar ayrıntı mahvoluyor küçülünce. Hem web sitelerinede baktım, yer var logo için. Bi Kampüsle konuşamaz mısınız ?

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Kendileri ile detaylı olarak konuşulmuştur. Logo istiyorlar. Ve boyutlarını da 156x76 istiyorlar.

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Bir de ben konuşabilir miyim? Belki ikna edebilirim...

Perseus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Gerçekten çok teşekkür ederim bana zaman ayırdığınız için :) Yarın okul var, iyi bir uyku gerek bana. Herkese iyi geceler... :)

T

themaniac

Misafir
bi kampus, logo'yu 156x70 boyutlarinda kullanmayi planlamakla birlikte logo'nun uyumuna gore psd'sinden logoyu buyuk daha guzel duracaksa buyutebilir.

Yarisma bitiminden sonra 1 hafta zamanlari vardir yarismacilarin. 1 hafta bittikten sonra sureleri baslar.

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Sorularınız cevaplanmıştır. Logo boyutları 156x76 olacak.
Kazanana ödül teslim süresi yarışma bitiminden itibaren bir hafta içinde başlar.

Katılımları bekliyoruz.

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Çok saçma zaten yarışma küçük wmler için yani öğrenciler için. Okullar açılıyor biz nasıl kullanıcaz ? En azından 1-2 ay bekletebilelim. :eek:lmadı:

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Harika tepkiler veriyorsunuz. Teşekkür ediyorum başka da bir şey demiyorum size.

Onur07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Abla yarışmaya sözümüz yok ama hostu fazla kullanamayacağız kazansak bile. Etkinlik süper zaten . :/

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Arkadaşlar burada amaç bence ödül değil. Amaç,küçüklerinde bir şeyler yapabilmesi ve içindeki cevherleri ortaya çıkarabilmesidir. Siz yeter ki bunun yapın/yapalım. Ödülü hallederler zaten. No problem! :)

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
DarkGirl, teşekkürler. Yarışmayı düzenlemekteki amacı kısaca özetlemişsin. Yarışmaya katılan arkadaşlarım, ödül verilmeyebilirdi de. O zaman katılmayacakmıydınız? Bu yarışmanın asıl amacı, sizlerin hep dert yandığı konudur. Neydi o konu : " Yaşınız küçük olduğundan dolayı kaale alınmadığınızı düşünmeniz " Yarışmayı düzenleyen arkadaşlarımızda, sizlerin bu düşüncesinin yanlış olduğunu ispatlamak için böyle yarışmalar oluşturuyorlar. Ama bakın bi kısmınız ödüllerin özelliklerine takılmış durumda. Bu da, yarışmayı düzenleyen arkadaşların çabasının boşa çıkmasına ve heveslerinin kaçmasına neden oluyor. Sponsor bellidir. Gider şikayetlerinizi yada isteklerinizi onunla özelden konuşursunuz. Konu içine yansıtmanız, yarışmanın amacı dışına çıkılmasına ve heveslerin kaçmasına neden oluyor.
Jüri ekibinden biri olarak şunu söylüyorum. Kimse kırılmasın bana. Sadece hediye için yarışmaya katılan ve hediyeleri beğenmeyen var ise belirtsin liste dışına alalım onları. Sizlere verilen değeri boşa çıkaran olursa, diğer arkadaşlarımızın iyiliği adına yarışma dışı bırakıcaz.
Başta Eif ve Depresan olmak üzere, themaniac arkadaşımızada teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım yazdıklarımı ve anlatmak istediklerimi herkes anlar. Katılan herkese başarılar..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5