DarkGirl, teşekkürler. Yarışmayı düzenlemekteki amacı kısaca özetlemişsin. Yarışmaya katılan arkadaşlarım, ödül verilmeyebilirdi de. O zaman katılmayacakmıydınız? Bu yarışmanın asıl amacı, sizlerin hep dert yandığı konudur. Neydi o konu : " Yaşınız küçük olduğundan dolayı kaale alınmadığınızı düşünmeniz " Yarışmayı düzenleyen arkadaşlarımızda, sizlerin bu düşüncesinin yanlış olduğunu ispatlamak için böyle yarışmalar oluşturuyorlar. Ama bakın bi kısmınız ödüllerin özelliklerine takılmış durumda. Bu da, yarışmayı düzenleyen arkadaşların çabasının boşa çıkmasına ve heveslerinin kaçmasına neden oluyor. Sponsor bellidir. Gider şikayetlerinizi yada isteklerinizi onunla özelden konuşursunuz. Konu içine yansıtmanız, yarışmanın amacı dışına çıkılmasına ve heveslerin kaçmasına neden oluyor.
Jüri ekibinden biri olarak şunu söylüyorum. Kimse kırılmasın bana. Sadece hediye için yarışmaya katılan ve hediyeleri beğenmeyen var ise belirtsin liste dışına alalım onları. Sizlere verilen değeri boşa çıkaran olursa, diğer arkadaşlarımızın iyiliği adına yarışma dışı bırakıcaz.
Başta Eif ve Depresan olmak üzere, themaniac arkadaşımızada teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım yazdıklarımı ve anlatmak istediklerimi herkes anlar. Katılan herkese başarılar..