Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar son 3-4 gundur labına hıc bı maıle cevam vermıyor bılgısı olan varmı hıc yapmazlardı boyle bugunde makına da sorun var sıte acılmıyor maıllere cevap alamıyorum
Kullandığınız e-mail servisinin IPleri Spam listeleri girdiği için Spam Korumamız sizin e-maillerinizi reddilmiş. Mümkünse daha farklı bir e-mailden bize ulaşın.
Doğru numaraları aradığınıza emin misiniz? 4 Gündür Sabah 9 Akşam 9 çalışıyoruz. Bugün pazar olduğu için ofisimiz çalışmıyor, farklı bir e-mail adresinden bize ulaşmayı dener misiniz?
Ben şunu söylemek istiyorum. Hosting aldığın yer bir firma mı? Evet Firma İsmide Labina.com.tr yani şirket telefonu var mı? VAAR mail atıpta bu durumlar host firmalarını zora sokabiirler Bana kalsa burada firmayı aramanız son derece yanlış! Labina.com.tr allahtan tanıyorum! Neyse....
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5