İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Laf olsun ...

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Claude Şeffer bacımız nam-ı değer arto fevil neden banlı değil?

Haftalık rutin olarak banlanan bu kullanıcının; sudan bir bahaneyle en az 1 günlüğüne banlanmasını talep ediyorum.

İlaveten depresyona yeterince girmediğine inandığım depresyonik enflasyon adlı eskien büyük, şimdi önemsiz üyenin de banlanmasını arz talep rica ediyorum; sebep bulunamzsa pardon denilebilir ama önermem, şımarır. Kipa reklamı yapıyor hem zırt pırt...

Bilibip bırsalısı ve yagmaçok tosununun da bir süre forumdan ayrı kalması pek bir problem teşkil etmez gibime geliyor. Banlayın gitsin ...

Şimdilik bu kadar...
Banlayan kişi de kendini banlasın veya banlattırsın...
Selametle

Ekleme'dir koca konak ekleme:
Halil Arısı'nı da banlayın; unlimitedinden.
Bana laf atmış duvarımdan; ne haddine!
Biri görürse püff...
Bornova'dasın; bir ara kulaklarını çekmem için kafanı elime doğru uzatmanı istiyorum dükkana gelip.

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
canli-yayinda-sunucu-yerine-moderator-kelimesinin-kullanilmasina-kizan-zekeriya-beyaz-kelimelerin-turkce-kullanilmasi-gerektigini-savundu.jpg

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
tilki kardeş güzel bir yazı olmuş, geyik muhabbeti ayağına iğneleyi vermişsin forum sakinlerini :)

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
bilgiden şikayetçiyim, ama neden şikayetçiyim bilmiyorum! ama siz bir açığını bulup banlayınız lütfen. banlayamıyorsanız banlanında gelin. hem banlamak ayıp değil, banlanamamak ayıptır, banlamanın yaşı yoktur. hayatta en hakiki murşit ban'dır. Ban can'dır. Ban çinde dahi olsa gidip banlanınız.
Her üye banlı doğar.
Banlaya banlaya ban olur.
Ban dilden keskindir.
Ban kuşananındır.
Ban kısmetiyle gelir
Her banın eti yenmez
Nurettin demirbaşı efesle kınıyorum

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
bilgiden şikayetçiyim, ama neden şikayetçiyim bilmiyorum! ama siz bir açığını bulup banlayınız lütfen. banlayamıyorsanız banlanında gelin. hem banlamak ayıp değil, banlanamamak ayıptır, banlamanın yaşı yoktur. hayatta en hakiki murşit ban'dır. Ban can'dır. Ban çinde dahi olsa gidip banlanınız.
Her üye banlı doğar.
Banlaya banlaya ban olur.
Ban dilden keskindir.
Ban kuşananındır.
Ban kısmetiyle gelir
Her banın eti yenmez
Nurettin demirbaşı efesle kınıyorum

At gözlüklerini çıkart. Paraya kıy ve orjinal bir ray-ban al.

Ray-Ban-3340_KUTULU_HEMEN-KARGO_INDIRIM__40034558_3.jpg

Paran yoksa,

ban6.jpg

Muz ye.

Ve kendine bir iyilik yap. Erkeksin sen. Maça git, futbol izle.

banban-18-temmuzda-toplaniyor-_2011_972943-1.jpg

Ban bir üyenin yaşamında her an yer alabilecek bir olaydır. Yıllarını forumlarda geçirmiş her kimse mutlaka ban yemiştir. Ban yemeyen yoktur.

Benim görevim ise üye banlamaktır. Banlemektir'de denebilir. Türkçe bakarsan banlarsın, Amerikadan bakarsan banlersin. Entelsen de benlediler beni diye inlersin.

Yıllardır çeşitli forumlarda hiçbir gelir beklentisi olmadan yöneticilik yapmaktayım. En sevdiğim hobim üye banlamaktır. Paylaşım karşıtıyım.

Agresifim, sinirliyim ve her sabah şöyle uyanıyorum;

allel-334-geni-nedir.jpg

Beni anlamanı umuyorum. Yoksa seni IP adresinden bulur, evine gelir çayını içerim.

Açık olsun lütfen.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
Ayıpsın Ovetto'cum. Sana evin en güzel çayını içiririm ben. Geçen gün KİPA'da masanın üstünde duran promosyon ürünü olan ayvalı ıhlamurlu çay buldum ve çaldım. Onu da veririm içersin
Afiyet olsun
5933364.jpg

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
Heyt be adamımsın. Çuvalla getirmiş çayımı ancak çuval çay kaçak çay demektir. Ayrıca marketten de çay çalmışsınız. Hem kaçakçı, hem hırsızsınız.

Lütfen savunmanızı yapınız.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Banlayınız...
Hem de bandıra bandıra banlayınız ...
Banlayamaz ki bu kipa reklamatörü depreşik stres kaynağı enflasyonik zımbırtı bombası şeysini...

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
Heyt be adamımsın. Çuvalla getirmiş çayımı ancak çuval çay kaçak çay demektir. Ayrıca marketten de çay çalmışsınız. Hem kaçakçı, hem hırsızsınız.

Lütfen savunmanızı yapınız.

T.C
İyinet Valiliği

Sayı: 425.45.5
Konu: Savunma
Tarih: 27.09.2011

Sayın Ovetto
O çaylar orada keklik gibi yattığı için kendime hakim olamadım. Poşetin içindeki tahta uzun oval kaşıkları da çalmış bulunuyorum. Ayrıca elma özlü geniş poşetli sallama çayı da çalmış bulunuyorum.

Saydım. Poşet içinde tam olarak 16 adet sallama çay bulunmakta. Poşetini dahi açmadım. İstenildiği takdirde geri iadesini yapabilirim.

Saygılarımla...
Arz ederim

Banlayınız...
Hem de bandıra bandıra banlayınız ...
Banlayamaz ki bu kipa reklamatörü depreşik stres kaynağı enflasyonik zımbırtı bombası şeysini...

Kipa bana bu reklam karşılığı 300bin kuruş teklif etti. Bende nefsime hakim olamadığım için teklifi kabul ettim. Şuan da o 300bin kuruş ile aldığım dokunmatik laptopumun sanal klavyesi ile yazıyorum. Yeni laptopuma alışmam biraz zor olacak ama yapacak bişey yok. Eğer beni banlarsanız, Kipanın bana verdiği para ile forumu satın alırım. Bunu bir uyarı olarak görün!

T

themaniac

Misafir
bu konuya yazan herkese ceza yagdirdim ve hepinizi banladim. ona gore herkes akilli olsun. inanmayanlar profiline girsin baksin :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.