Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeş çok haklısın forumlarda o kadar çok ** var ki nerde hosting kampanyası başlatan var hemen birlik olup adamı rezil etmeye çalışıyorlar. Sırf Bu Yüzden Marissoft ( ufuk ) ile akradaş olduk ve şimdi host.com.tr nin ortaklarıyız. sende kendine dertlerini sıkıntılarını paylaşmak için bir hosting ci seç derim ben sana temizinden bunlara bulaşma.
msn : [email protected] www.anadoluserver.com www.host.com.tr
surkent *****ciler senin hosta dalmışlar sanıyorum..
sorun burda başkalarının karalaması değil de senin sunucunda yeterli güvenlik önlemlerini almamış olman bence..
fso ile girip siteleri alıp kendi indexlerini atmışlar adamlar..
Bunda suçu burda eleştirenlerde değil kendinde aramaya bak..
haa yapan başka bir hostcuymuş anladığım kadarıyla diğer topice bakınca..
yine de sen kendi önlelerini al ki başka hostcu da başka kimseler de seni yıpratamasın..
bizim milletin genlerinde var kendisi arkadaşından daha iyisini daha ucuzunu yapamayınca en iyi yapabildekleri şey arkadaşına bok atarak karalamaya çalışmak.
alışmak lazım
yanlış anlamayın ama bu alemde o ** dediğiniz adamlardan o kadar çok varki, ve hiçbir çıkarları olmamalarına rağmen sağa sola sataşmaktan o kadar zevk alıyorlarki, kendinizi kollamazsanız bunlara hazır olmanız lazım.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5