İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Lanista Wars - İzmir Fuarı Röportajı (DreamHarvesters)

halilarici

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Lanista Wars’a gitmek için tıklayın.
Kendisi ile İzmir Fuarı’nda tanıştığım bir oyundur. Oyunun yapımcıları ile röportaj yapma isteğimi beni kırmayıp kabul ettikler için çok teşekkür ediyorum. Sesde sıkıntı olduğu için çok özür diliyorum. Sesli bir ortam ve dikkatsizliğimizden kaynaklanan bir sorun.

LanistaWars DremHarvester ekibi tarafından geliştirilmiş bir tarayıcı oyunudur. Konsept olarak oyun savaşcı pazarlarından alınan gladyatörlerin savaştırılması üzerinedir. Gladyatörlerinizi kendiniz geliştirip , onların teçhizatlarını siz karşılıyorsunuz.

Teçhizatlarınızı ve gladyatörlerinizi geliştirmek için oyunda 2 çeşit para türü vardır. Altın ve Yakut. Altını oyunda hırsızlarınızı lanistalara gönderip soygun yaparak , şehirde iş yerleri satın alarak , qumar oynayarak ve seviye atladıkça gelen baskın tarzları ile kazanabilirsiniz. Yakut ise gerçek parayla satın alabileceğiniz para türüdür.

Lonca kurup , arkadaşlarınızı , diğer oyuncuları bu loncada toplayıp oyundaki bölgeleri ele geçirebilirsiniz ve bu bölgelerden altınlar kazanabilirsiniz.

Lanista Wars’a gitmek için tıklayın.
15 TL Değerinde 1500 Yakut Veren Promo Kod İsterseniz Yorum Yaparsanız Mail Adresinize Yollayacağım.
http://www.youtube.com/watch?v=9NyC4UCIP98&feature=youtu.be
Lanista Wars Yapımcısı ile Röporaj - İzmir Fuarı
Yorumları bloga bekliyorum arkadaşlar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.