İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Laptop önerilerinizi bekliyorum

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
LG dizayn hoşuma gitti özelliklerde iyiydi fiyatına göre. sikayetimvar.com'dan okudum birkaç şey tırsmaya başladım açıkcası koskoca vatanbilgisayarı dolaştım tek beğendiğim oydu vallaha :D. gold'da istediğim laptop yoktu ne LG nede Dell (aradığım modeli yoktu). Bakalım LG'ye niyetlendik ama hayırlısı :)

Kesinlikle LG alma derim. ama senin değerlendirmen tabi ki.
Laptop tamirciliği yapan bir arkadaşın LG laptopu var yıllar önce bir şekilde almış.Keşke almasaydım diyor.LG den hiç memnun değil.

Ama şuda var.Önemli olan donanım parçalarının özellikleri..Laptopu toplayan şirket sadece dizayn sağlamış oluyor.Sonuçta LCDcisidr,ekran kartıdır,HDD sidir,ramidir hepsi farklı marka.

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
gerçekten korktum yani sikayetimvar.com dada tavsiye edilmiyor pek :S. başka laptop bulamadım kendime göre

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Çok kafan karıştı biliyorum ama üzerinde çok düşünürsen ve kararsız kalırsan sonucun pek iyi olmaz..2500 ytl kotan varsa çok güzel bir laptop alırsın..
O kadar inceleme al derim.. 12.1 inc al oyun vs oynamayacaksan tatlı ve hafif oluyorlar.

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
12"1 düşünüyodumda çok küçük gerçekten kodlama yapmak için kullanacağım ama siteleri nasıl görecem :D. 15"4 de büyük geliyor bana tepsi gibi :) bu LG 14"1 aklım ona yattı alternatif'te bakıyorum olurya alacağım gün vazgeçerim alternatife yöneleyim :)

€g€m€n

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benım sana tavsıyem mumkunse cıft cekırdek olmasın hıc bi işe yaramıyor :) ekran kartı kalıtelı olsun yeter bende senın Verdigin butcede bırtane aldım bı ay olmadı daha ama cıft cekırdek 2.0 2gb ram 256 ekran kartı var vısta ıle super kasıo acılmıyordu bile xp kurunca bıraz kendıne geldı ama genede kasıo yanı cıft cekırdek yalan iş boş ver derım he bırde HP den Şaşma derım cunku saglam mal uretıyorlar :cool:

cenkp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben bu tur konularda yerinde incelemeyi tercih ederim. Zamanini ayir buyuk bir vatan bilgisayara git. Kozyatagindaki iyi (eger istanbuldaysan).
Ozellik olarak
1.Ekran kartı iyi olmali
2.LG olmamali
3.14.1 inc ideal
4.2500 ytl ye alacagin bilgisayarin ozellikleri kotu olmaz zaten.
5.Asus iyi diyorlar
6.Finans karti bul mutlaka %8 indirim yapiyor
7.Garantisi en uzun olanı al

jackal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
laptop alırken tıpıne bakmamak lazım LG pıyasada pek gormedım laptop olarak :)

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
€g€m€n;523728' Alıntı:
benım sana tavsıyem mumkunse cıft cekırdek olmasın hıc bi işe yaramıyor :) ekran kartı kalıtelı olsun yeter bende senın Verdigin butcede bırtane aldım bı ay olmadı daha ama cıft cekırdek 2.0 2gb ram 256 ekran kartı var vısta ıle super kasıo acılmıyordu bile xp kurunca bıraz kendıne geldı ama genede kasıo yanı cıft cekırdek yalan iş boş ver derım he bırde HP den Şaşma derım cunku saglam mal uretıyorlar :cool:

işlemcinin cache'si önemli faktör örneğin yeni çıkanlarda işlemci cache 4mb'tır. Bunlarda önemli faktör

Ben bu tur konularda yerinde incelemeyi tercih ederim. Zamanini ayir buyuk bir vatan bilgisayara git. Kozyatagindaki iyi (eger istanbuldaysan).
Ozellik olarak
1.Ekran kartı iyi olmali
2.LG olmamali
3.14.1 inc ideal
4.2500 ytl ye alacagin bilgisayarin ozellikleri kotu olmaz zaten.
5.Asus iyi diyorlar
6.Finans karti bul mutlaka %8 indirim yapiyor
7.Garantisi en uzun olanı al

LG herkes aynı şeyi diyor yahu :S. Asus ve Acer'de vardı fiyat olarak 2600 lira onlarıda alternatif tutuyorum, en olmadı birini alırım 14"1 birtek LG buldum özellik bakımından beğendiğim :)

laptop alırken tıpıne bakmamak lazım LG pıyasada pek gormedım laptop olarak :)

vallahi ne markalar var ama sony pahalı özellikleri düşük hep. Markaya para yatırmanında pek manası yok bana göre

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.