Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Laptop recovery CD si için yardım

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
121
Leptopla beraber işletim sistemi olmayan ama sanırım baştan yenilemeyi sağlayan bir cd veriyorlarmış taktığımda çalıştıramadım aradım servisi f12 bas ordan devam edersin zaten dediler ama f12 basınca bişey olmuyo:D hatta ben sistemi onar diyincede bişey olmuyo naapmam gerek fikri olan varmı:)

yani ben kısaca Recovery cdsini nasıl kullanıcam:D

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Her markanın kendine göre recovery sekli var, nedir elindeki laptopun marka ve modeli

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Hp de recovery f12 idi.Cd yi takıp yeniden başlatıcaksın, ekran açıldığında sürekli F12 ye bas sürekli.Karşına menü gelecek recovery için.Oradan yapmak istediğin işlemi yapabiliyorsun.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
121
markası asusta modelini bulamadım:(

Hp de recovery f12 idi.Cd yi takıp yeniden başlatıcaksın, ekran açıldığında sürekli F12 ye bas sürekli.Karşına menü gelecek recovery için.Oradan yapmak istediğin işlemi yapabiliyorsun.

çıkmıyo :( iki şık çıkıyo biri sistemi onar gibi bişey ona tıklayıncada bişey olmuyo tekrar geri saymaya başlıyo

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Alt kısımda ayar bölümü varmı? İki seçeneğide denedinmi acaba? Bende şimdi göremiyorum ondan bakakaldım :) istrsen bir print screen eklersen, herkes yardımcı olabilir.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
121
yarıdım edenlere teşkkür ederim servisi 6 kere aradım bana yapmam gerekenleri sölediler (haftada bir masa üstüne format atmama rağmen dinledim sabırla) ama birtürlü olmadı bende f1 den f11 e kadar hepsini denedim meğersem f11 miş :) halbuki servistekilere asus olduğunu ve modelini sölemiştim...

TrDownload haklısın özür dilerim ama bilgisayara indirdiğim program artık neyse başta bütün güvenlik ayarlarını kapadı sonrada internte girmemi engelledi , bilgisayaradki verileri dvd ye bile yazamdım düşün , bende veriler gidecek diye becermediğim için size heyecanla sordum mazur gör

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
yarıdım edenlere teşkkür ederim servisi 6 kere aradım bana yapmam gerekenleri sölediler (haftada bir masa üstüne format atmama rağmen dinledim sabırla) ama birtürlü olmadı bende f1 den f11 e kadar hepsini denedim meğersem f11 miş :) halbuki servistekilere asus olduğunu ve modelini sölemiştim...

TrDownload haklısın özür dilerim ama bilgisayara indirdiğim program artık neyse başta bütün güvenlik ayarlarını kapadı sonrada internte girmemi engelledi , bilgisayaradki verileri dvd ye bile yazamdım düşün , bende veriler gidecek diye becermediğim için size heyecanla sordum mazur gör

Sorunun çözülmesini çok sevindim, bir daha aynı durumla karşılaşırsan güvenli kipde başlatarak en azından yedekleri kurtarmanı sağlamılısın :) Umarım ciddi kaybın yoktur, bir webmaster için en kötü şey sanırım.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
121
Sorunun çözülmesini çok sevindim, bir daha aynı durumla karşılaşırsan güvenli kipde başlatarak en azından yedekleri kurtarmanı sağlamılısın Umarım ciddi kaybın yoktur, bir webmaster için en kötü şey sanırım.

Öyle bişeydiki güvenlik kipinde bile hiç bi programı çalıştıramadım başta dvd yi takarsın yazmak için hazırlarya onu bile engelledi ama hiç bi kaybım yok :) eski verileri silmiyo

iyi dileklerin için teşekkürler:)

tabi şimdide modemim gitti bişey benle uğraşıyo ama dur bakalım:D

Jonturk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende de asus var. 2 hafta önce fabrika çıkışına döndürdüm recovery cd si ile ama f9 tuşu ile halletmiştim ben