Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sony den uzak durun amerikada hala bir laptopumuz bekliyor garanti süresinden 1 yıl geçti.. ama 1 ay kullanıldı benim gibi binlercesi bekliyormuş... okulda bir arkadaşım almıştı okul açılalı 6 ay oluyor gelirken almış.. şuan servisde ne zaman gelirse artık bekliyoruz....
sony den uzak durun amerikada hala bir laptopumuz bekliyor garanti süresinden 1 yıl geçti.. ama 1 ay kullanıldı benim gibi binlercesi bekliyormuş... okulda bir arkadaşım almıştı okul açılalı 6 ay oluyor gelirken almış.. şuan servisde ne zaman gelirse artık bekliyoruz....
Sen o zaman yanlis yapmissin. Viyana daki sony serviceleri cok farkli. 3 sene garantileri var. Bu 3 sene icinde bir sorun olursa sana islerini halledebilmen icin yedek laptop bile veriyorlar. Ayrica kisa sürede sorunu hallediyorlar.
O yüzden ben sony i seciyorum. Yakinda Allah nasip ederse laptop i sony alacagim.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5