İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Lazergoztedavisi.com

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Daha önceden yaptığım fakat ilgilenmediğim için her zaman arka planda kalan sitemi satıyorum.

+wordpress kullanmaktadır.
+tamamen seo optimasyonludur.
+kendi içinde stat programı vardır (wordpress ten görülebilen)
+google reklamları koymanız için tek gereken plugin sayfasından id yi değiştirmek.
+CSS ve XHTML validation 'ı geçmektedir
+çok yeni bir sayfadır ve PR 1 pagerank değeri vardır.
+hiçbir supplemental sayfası yoktur
+hiçbir link almadan sadece google add 'den site kaydedilmiştir ve günlük 100 tekil hiti vardır.

Adsense kazançları:
adsensesb3.jpg

yani klik başına 10 cent veren bir sitedir. Gerekli destek ve trafik ile yüksek kazanç sağlanabilir.

Istedigim rakkam: 250 YTL. domain 2008 -11- 29 da expire ediyor.

http://www.lazergoztedavisi.com

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayır değildir. Lazergoztedavisi.com 'daki hiçbir içerik orjinal değildir. Birçok siteden ve ansiklopediden alınmıştır; gozlazersecimi.com da bunlardan birtanesidir.

adre_nalin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu kaç günlük kazancın 13 $
ve extreme ile bakmak isterim almak için

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitenin şu ana kadar yaptığı kazançtır. trafik yollamak, link eklemek veya hiçbirşey için vaktim olmadı. söylediğim gibi potansiyeli olan düşük click ücreti vermeyen bir sitedir. Site trafigine göre degil, income - outcome olarak değerlendirilmelidir. Biliyorsunuz türkiyede 100 click e 50 cent alanlar var :) Extreme hiç kullanmadım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5