İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

lcd monitör önerisi.

deviL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
300-350 ytl arası bulabileceğim en iyi LCD monitörü almak istiyorum. LCD monitör seçerken neye dikkat etmeliyim ?

saka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kaç ekran olmasını istiyorsunuz?
Lcd monitörü ne için alacaksınız?

Eğer oyun vb gibi bir derdiniz yoksa fiyat performans olarak asus ya da lg öneririm. Samsung iyidir ama bugünlerde hayli pahalıdır.

deviL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
19 inç düşünüyorum. Oyun değil için düşünmüyorum. Belki ara sıra cs .) Günlük min 15 saat açık kalıyor pc'm. Şuan ki monitörüm iyice gözlerimi bozuyor. Söylediginiz markalarda, model farkı varmı ? Yada atıyorum LG veyahut asus monitörlerinin önerebileceğiniz bir modeli varmı?

AlwaysFc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Phılıps 190C
2,5--3 yıldır kullanıyorum cok memnunum fıyatını bılmıyorum

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende almayı düşünüyorum fiyat ve kalite bakımından LG almayı düşünüyorum biraz araştırdım ve özelliklerıne göre fiyatları gayet iyi bence..

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Asus öneririm. Bende philipsten geçtim Asusa... Memnunum. Görünüş olarakta çok hoş ve ergonomik. Sağlık açısındanda önerimdir. Birçok pozisyon alabiliyor çünkü + ömür boyu garantisi var piksel kayıpları için.

deviL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Tepkime süresi düşük olmalı..
Monitör şeklinin Kare olmasını istiyorsanda 4:3 ( normal Ekran ) olmalı..

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
syncmaster 932nplus dün aldım. 19" görüntü seviyesi ve iletişim hızı çok iyi (5ms). piyasa değeri 420-430ytl civarı fakat eğer istanbulda oturuyorsun erenköydeki carrefourda kampanya var. 365ytl şu anda. ben ordan aldım :)

saka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
exa.com.tr den bakabilirsin. İstanbuldaysan kadoköydeki dükkanlarda çok iyi fiyatlar alabilirsin.

Ms düşük olmalı (normal kullanıcı için 5 ya da en kötü 8 ms idealdir)
Parlaklık fazla olmalı.
Çok kullanacaksan ve çalışmak içinse parlak ekran olmamalı.
Servisi evden alıp eve teslim etmeli. monitör taşımak zor iştir. (philips, samsung, lg, asus bunu yapıyor)

saka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
İkisinin arasında bari bir fark var. Biri düz kare, diğeri geniş ekran. Burada karar size kalıyor. Ben ofis kullanımı, ve web işleri için geniş ekran tercih ediyorum.

deviL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=56S23UekwQRSkv7jVImxHw

fiyatı: 384,31 YTL teknosa fiyatı: 409,00 YTL , istanbul fiyatı : 370 ytl

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=SYqj7pY07RFX-Bx-ptQa1w

birde bu var buda teknosada 399ytl , istanbuldaki bilgisayarcılarda 360 ytl.

Antalya'da yaşadığım için pek fazla seçenek hakkım yok. Ya gold'den alacam ya teknosa yada toptancıdan. Gold, teknosadan 5 ytl daha fazla fiyat bindiriyor. Toptancılar ise teknosadan 10 ytl daha ucuz. Bile bile teknosa kazığımı yiyeyim yoksa 1 hafta daha bekleyip weblebi.com danmı alayım ?

batubilir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Herkes samsung u philips i önermiş onlari kullanmadiğimdan bilmiyorum ama ben hyundai kullaniyorum gayette memnunum fiyatida diğerlerine göre daha ucuz

saka

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Antalyada hızlı sistemin mağazası olacak. Orada pazarlık yapabilirsin.

deviL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
bugun yada yarın gidip konuşacam artık, seçtigim monitörleri nerede daha ucuza alabilirsem artık :) teşekkürler arkadaşlar.

saka sana çok teşekkürler.

ixus

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir ton lcd değiştirip en sonunda 19" sony kullanan bir olarak derim ki, bulduğun en hesaplu 22" lcd yi al 1650 pixel den aşağı olmıyacak sonuçta ve min. 5ms olacak. Bildiğim tüm 22" lcd ler o şekilde. Neden 22" sorusuna gelince 17 aldım kesmedi, 19 aldım 3 çeşit gene kesmedi, fil seyrederken çalışırken, hele ekran kartın yetiyorsa çözünürlüğü sona dayayınca süper oluyo çalışması .

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.