İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Leqo işini yapmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akdenizpazarlama

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
facebook üye çekimi yaptırmak üzere anlaştık leqo nickli arkadaşla ama sürekli salladı ilk konuştuğumuzda ne zaman teslim dedim ertesi akşam dedi parayı aynı dakka yatırdım,100 tl , gittim yoktu sabah açtığında söyledim pcde sorun var dedi halleder etmez yapacam dedi, ertesi günü kendi satış yapabilmesi için açtığı foruma yazdım hemen dönüş yapıldı yazmıs cevabı şydu : üye topluyorum sordum soruşturdum böyle bir işlem yok , mesaj yazıyorum doğru düzgün cvp yok telefon numarası var arayacam kendimi tutamam diye aramıyorum , bakalım yarın ne diyecek adminler şikayetçiyim ... paramda helal olsun bu arada ben haram etmem

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Kanıtlarınız varsa buraya koyun, kanıtlarınız olmadan şikayet konusu açmayın

akdenizpazarlama

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kanıt derken ? ne lazım yani adam hem dolandırıcılık yapacak hem kanıt isteyeceksiniz ? size ben para yatırdığım bankamatiğin önündeki kameradan video kaydımı getireyim ? yok bide çoluk çocuk için not tutacam öyle mi bi dk ben size kanıt vereyim efendim ..

Cevap: mrb
Alıntı:
akdenizpazarlama´isimli üyeden Alıntı
kardeşim neden cevap yazmıyorsun

Buyur kardeşim ?

-----------

http://forum.iyinet.com/uye-gonderm...-uygun-fiyat-yuksek-kalite-3.html#post1219089 alın size kanıt

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Kanıt derken, msn konuşmalarınız, pmleriniz vs. bunları kastettim. Bankamatiğin kamera kaydına gerek yok, varsa dekontunuzun resmini ekleyebilirsiniz mesela

akdenizpazarlama

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
msn konuşmalarım ne yazıkki kayıt etmiyor , pm de sadece bana msn verdiği ve msn de konuşup anlaşıp parayı onun hesabına yatırdıktan sonra msn de kapalı olupta bu sitede açık olduğunu gördüğüm zaman bi kaç msj yazdım ve onunda bana tek yazdığı buyur kardeş sonra gene msn de konuştuk onun haricinde banka dekontu zaten ufacık bişeydi bankamatikten yatırdım hatta 105 tl yatırdım 3 lira masraf 102 si ona ADI da Bahattin koç hesap sahibi çankırı şubesinde çıktı işbankası neyse bu söylediklerimi ne yazıkki böyle kanıt sayamıyorsunuz biliyorum ama bi arkadaşım daha var umarım o benim gibi saf değildir onu çağırırım konuya

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Tabiki de kanıt sayılmaz, herkes çıkıp şikayet konusu açsa ve bunları konuştuk, işini yapmadı vs. gibi cümleler yazsa buraya, kanıt olur mu bunlar? Kendisini konuya davet ettim, geçerli bir açıklama yapmazsa forumdan uzaklaştırılacaktır...

cadde3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
lego.jpg

İşi bu akşam bitireceğini söyledi. Dün 50 TL gönderdik hemen başlayacağım dedi ama başlamadı. http://forum.iyinet.com/uye-gonderm...ook-uye-cekimi-uygun-fiyat-yuksek-kalite.html konusunda para gönderdiğimiz söyledik oda onayladı. Özel mesajlarda görüleceği gibi üye çekeceği sayfa adresini dahi bilmiyor. Bu akşam bitireceğim işi dedi ama nereye üye çekecek ondan dahi haberi yok. Tutarsız konuşuyor. Para iadesi yapmazsa ciddi şekilde uğraşacağım kendisiyle. Ayrıca fake hesaplar ile itrade vermiş kendisine.

L

Leqo

Misafir
Akdeniz pazarlama nickli üye;

İşleminiziz süresi size belirtildi. süre dolmadan şuçlama yapamazsınız.

Cadde3 Üye Çekimi bu akşam bitiyor. biter bitmez sizin işleminize başlayacağım

akdenizpazarlama

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bana süre dedin ha parayı yatırmadan önce ertesi günü akşama biter dedin para yattı kayboldun sonra herkes biliyor üye topluyorum diyorsun üye topluyorum demek ne demek ayıptır ya al parada senin olsun tepe tepe kullan

Ekleme: DOLANDIRICIDIR SAKIN İŞ VERMEYİN ADI BAHATTİN KOÇ YADA HESAP ADI BAHATTİN KOÇ

Ekleme: Lord wHipLaSh:
yo ben odamla iş yapcaktım
inanmadı bana
referansı var
hani sana bi site gösterdimya
http://www.faceuyecekimi.com/index.html
o site onun
Neyse ya bYe
Murat ÖZTÜRK:
kardeş bak ben senin yüzünden 5 para etmez adamlardan laf yedim
Lord wHipLaSh:
öptüm by gömdüm say.
Murat ÖZTÜRK:
siktiri boktan bi 100 lira için
Lord wHipLaSh:
tamam öptüm by gömdüm say
Murat ÖZTÜRK:
ben sana gömecem
Lord wHipLaSh:
hea tabi
Murat ÖZTÜRK:
bi dk
şey
dicem
parayı yatırmadan önce
bana ne dedin ibliyormusun
Lord wHipLaSh:
ya bi siktir git
Murat ÖZTÜRK:
siktirip gidecem merak etme
de
Lord wHipLaSh:
Lan git
amq
Murat ÖZTÜRK:

ne oldu
böyle olur i,şte
milleti dolandırırsın
sonra da siktir git
Lord wHipLaSh:
tabi by

Ekleme:

cadde3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
saat 22:30 da üye çekimi bitirelicekti ancak hala bitirilmedi. Hatta başlanmadı bile.. yazık çok yazık.

Ekleme:
legoo.jpg

Bu şahısın emdiği haram sütü burnundan fitil fitil getircem emin olabilirsiniz. Parayıda göndermedi işide bitirmedi. 2 şirket avukatım var seninle uğraşmak zevkli olacak emin ol.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
306
FacebookÜyeÇekim ve Leqo mutli üyelikten ve yarattığı mağduriyetlerden dolayı süresiz uzaklaştırılmıştır. Hakkınızı yasal yollardan arayınız. Geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.