LETGO'da alış-veriş yapanlar aldıkları ürünlerden memnunlar mı ?

0
Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar, ikinci el bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Fiyatlar yüksek olduğu için Letgo'dan uygun fiyatlı bilgisayarlar buldum . Lakin uygun fiyat dediğim de yine 2 bin ile 3 bin arası. Hadi ürünü aldım geldim, daha sonra sorunlu olabilir diye endişe etmeye başladım.

İçinizden Letgo'dan alışveriş yapan var mı ? Varsa aldığınız ürünlerden memnun kaldınız mı ?

Letgo'dan bilgisayar almayı tavsiye eder misiniz ?

0
Onaylı Üye
Üye
En son Laptop satın aldım. Ertesi gün buluştuk ve laptopa bayıldım. Ucuza uçak almışım farkında değilim :)

0
Onaylı Üye
Üye
Letgo direkt olarak sağlayıcı olmayıp, insanları bir araya getirdiği için belirli bir yorum yapmak sağlıklı olmaz.
Karşınızda site aynı ürünleri satan bir firma değil; farklı insanları bir araya getiren bir platform var. Her satıcı veya her ürün aynı olmayabilir.
Bir üstte memnun olan bir arkadaş varken farklı platformlarda letgo da dolandırılan arkadaşların konuları var.

0
Onaylı Üye
Üye
Letgo direkt hepsiburada, gittigidiyor vb gibi bir satış sitesi değil o yüzden ben memnun kalırım siz başka kötü bir 2.el satan satıcıdan alır memnun kalmazsınız. Değişken bir durum

Geri