Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galatasaray, Yönetim ve Teknik Kadrosunun ayrıca bu takımda oynamayan,naz yapan tüm futbolcularında kulubu terk etmesini rica ediyorum.Süper kupa şampiyonu takımı ne hale getirdiniz!Yazıklar olsun...
iş sebebiyle maçın son on dakikasını izleyebildim. İzleyenlerden ve spikerden aldığım duyum kallinin bir kamikaze kadrosuyla sahaya çıktığıydı. Eve gelip kadroyu öğrendiğimde ise ne kadar haklı olduklarını gördüm. Her zaman demişimdir, bir iş yapıyorsan bunu yerinde ve zamanında yapacaksın. 80 Yaşına gelmiş birini galatasaray ın başına getirdiklerinde böyle olacağını tahmin ediyordum korktuğumda başıma geldi. Basitçe olaylar yüzünden oyuncuyu kadro dışı bırakmak, her maça farklı kadroyla çıkmak. Kadro dışı bıraktığı bir oyuncuyu hiç birşey olmamış gibi bir hafta sonra yeniden kadroya almak ve direk oynatmak vs. vs. vs. Şuan galatasaray Türkiye liginde lider ise sanmasınlar feldkamp ın payı büyük. Bir galatasarylı olarak açık yüreklilikle söyleyebilirimki liderliğin tek nedeni futbolcuların özverisi ve yeni genç futbolcuların takım içerisinde verdikleri savaştandır.
Bu senede böyle gitti geçmiş olsun diyorum takımıma ve taraftarımıza.
Kızmak istesemde,kendi futbolcularıma sövmek istesemde yapamıyorum.Kemikten başlayan çok farklı bir inşaası olan takım.Daha süper ligde oynamazken yada oynamaya yeni başlamışken kendini UEFA arenasında bulan çocukların olduğu bir takım.
Yolunuz açık,Galatasaraya getiriniz çok olsun çocuklar...
Umarım 2 gün önce Galatasaray taraftarları sportif ve finansal sorunlarıyla ilgilense ona buna sataşacağına dediğimde ne demek istediğim anlaşılmıştır. Bu kadar kaç yiyeceksiniz kaç yiyeceksiniz diye bağırınca kaç yiyen taraf olmak ilahi kader gibi sanki. Galatasaray'ın kökten yeni bir başkan ve yönetime ihtiyacı var. Şampiyon oldukları sene de dahil olmak üzere son 3-4 senedir alarm veriyor, kimsenin birşey yaptığı yok.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5