İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Lig TV 29 lira

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
:) Geçen hafta içi dedim ya bu digiturk e neden fazladan para ödüyorum. 4 sene olacak neredeyse uyduda bile daha çok kanal var deyip gittim dedim kapatın. Dediler ayın 5 inde gel kapatalım. Tamam dedim bende. Akşam biri aradı telefonla dedi neden digiturk ü kapattırmak istiyorsunuz. Bende dedim millet 30 liraya lig tv izliyor bizden 60 lira istiyorsunuz bu yüzden kapattırıyorum dedim :) siz kapattırmayın biz sizi 29 liradan üye yapalım dediler :D artık rahat rahat maçları seyredebileceğiz.

29 dan seyretmek için illa kapatmak lazım heralde.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
üzüldün mü peki ?

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
Yok peep telefonda üyeliğe devam ederseniz size 29 liradan lig tv paketi vericez eğer iptal etmezseniz dedi bende tamam dedim.

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
29 tl vermen gerekirken aylarca 60 tl ödediğine üzülmedin hımmm :eek:

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
Hakkını arayınca herşey oluyor. Ben 3 ay önce telefon faturamı 120 lira aşağıya düşürmüştüm...yeterki isteyin ;)

sozen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
inanın bunu herkese yapıyorlar...

89.-TL aylık üyelik ücreti ödeyen birisi, kapatın dedi ve aylık 29.-TL ye lig tv dahil izliyor...
bir başkası ise 19.90-TL ye lig tv dahil izliyor...

DijiTurk ü olanlar bence deneyin bedava para vermeyin....

Zafer84

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Bende mazi biraz eski olacak ama önceden maçlar şifresiz kanallardan verilirdi, ne zamanki maçlara rant işi girdi paralı kanallar oldu o gün bu gündür ben hiç televizyondan maç izlemedim:)

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Önceden hatırlıyorumda, maçlar bedavayken TRT de filanken kimse izlemezdi. Ama artık bizde uluslararası olduk sanırım, zevkle izleniyor :)

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Ttnet'i arıyım bakalım kapatcam dıyıpm onlar ne diycek acaba :D Kapatırsan kapat lan dicekler kesin :D

EhoWuser

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence biraz daha bastırsaydın belki aylık 10 TL fit olurdun, ha Özcan?

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
Bence biraz daha bastırsaydın belki aylık 10 TL fit olurdun, ha Özcan?

valla onu bilmiyorumda kapattırıyorum diyip 29 ytl den üye olan 2-3 kişi daha varmış bizim çevremizdede kimse söylememiş.

29 tl vermen gerekirken aylarca 60 tl ödediğine üzülmedin hımmm :eek:
Yok peep :) 60 YTL hiç ödemedim.

biz 7.5 TL iken üye olmuştuk sonra lig tv 35 dediler bizde üye olduk. Hazirandan sonra maç yok diye ligtv üyeliğini değiştirdik ligtvyi çıkardık gene 7.5 TL e geri döndük. Lig başlayınca yeniden üye olalım dedik 60 YTL istediler bizde üye olmadık.

AcidShock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu bölüm şeytani düşünceler mevcut herkez birşeyler üretiyor gecen gün ayakkabımın altı delinmişti kısmet olursa yarın gidecegim almaya daha az ücret ödemem için ne gibi polyanacılık oynanmam gerekli yorum açık lütfen :/

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5