İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ligtv.com Satılık !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onlineci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3eb8efac.jpg

Açık Arttırma Usulü satılacaktır.

Başlangıç Fiyatı : 100 TL dir.

Açık arttırma bitiş son teklifden 24 saat sonradır.

Domaın Hesaba Para yattıkdan sonra transfer edılecektır.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
307
Ligtv yani digiturk siteyi almak için teklifte bulunmadımı size hiç? bide duyduğuma göre markalaşmış domainler, marka sahibine ücretsiz iade ediliyormuş. Fiyatın düşük olmasının sebebi bumu acaba?

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Ovv olay bi domain hem iyi hemi de tehlikeli.Alınıp gizlenirse iyi ama diğer türlü alanı yakar.

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
kimse bosa bu domaini almasın direk elinden alınır tescilli marka domaini sonuçta bi mahkemeye bakar :D

onlineci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ligtv benımle ıletışıme geçmedi çunku hıcbıryerde telefon numarası e maıl adresı kendımın olarak degıl,malum lıgtv yayını yapıyorum . Aynı seklılde ligtv.web.tr olarak da domaın var.
siteyi geri alma hususuna gelınce yurtdısındakı bır sırketten aldıgım ıcın hıcbırsey yapamıyolar yapabılecek olsalar 2004 den bu gune kadar yaparlardı.

Ekleme:Aynı seklılde ligtv.web.tr olarak da domaınim var. bunun açılış fiyarı 50 tl

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
hocam kullanmadıgınız için bişey yapmamıslar acın bakalım siteyi bi yayın yapın ne oluyor sonra bu domaini alan kişi parasına yazık eder ayrıca .tr uzantılı domainleri baska biri üzerine aktaramazsınız bilginize

PhpMania

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
msn gönderin lütfen

Ekleme:
3eb8efac.jpg

Açık Arttırma Usulü satılacaktır.

Başlangıç Fiyatı : 100 TL dir.

Açık arttırma bitiş son teklifden 24 saat sonradır.

Domaın Hesaba Para yattıkdan sonra transfer edılecektır.

domain tarafımızca alınmıştır. lütfen msn gönderiniz.

onlineci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Daha alısveriş yapılmadı phpmania nın teklifi 750 tl yukarısı gelırse ona verılecek.

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
fake satış oldugunu nerden çıkartdınız
kanıtınız varmı ?

bu domain için kanıta gerek bile yok. ben konu başlığını gördüğüm anda kararımı verdim de siz isterseniz mesajları sonuna kadar okuyun zaten anlayacaksınız

onlineci

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kanıtla Banlasınlar Bu ne ciddiyetsizlik nereden cıkardın fake satış oldugunu domaın sende mı kı fake satıs dıyosun sende ıse ıspatla kapatalım satısı ben ıspatlarım ama.

Yeniçeri

Ne Mutlu Türküm Diyene
İyinet Üyesi
Reaction score
307
Teklifi neden özel mesaj ile veriyor arkadaş? ayrıca 100 TL den neden 750 ye çıktı birden. Açık arttırma durumlarında teklifin burdan yapılması gerekmiyormu? Benmi yanlış biliyorum

cAgAbA

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
13
750'ye bu domaini alana helal olsun. olmayan bir şeyi satmak kolay, talibi de çok olunca demekki zam yapma gereği duydu "sahibi"

hiç kimse elindeki domaini aylık park getirisi fiyatına satmaz. böyle risksiz bir domaini hiç satmaz... belki teklif verenlerin zihinlerinde bir açılma olur.

ligtv'nin alamadığı domaini 3 kuruşa almaya çalışıyorsunuz zira...

karneos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mrb değerli forum iyinet kullanıcıları, az önce bu şahısla irtibaata geçtim domaini satın almak için. Arkadaş tamamen dolandırıcıdır. Kendisiyle yaptığımız görüşmede domainin resmini cekin dedim paranızı atacağım. Arkadaş cekemem size nasıl güveneceğim dedi daha sonra kendisine bir firmadaki bütün domainlerimin resmini cektim ve diger forumdalardaki nickimi verdim, telefonumu dahil verdim ve
arkadaş işi yokuşa sürdü, daha sonra siz telefon verin ben sizi ariyayim dedim. baktım kıvırmaya başladı, asayişte calisan bir arkadaşımı gruba aldım bu arkadaşın rica etsem ipine bakarmısın nerede oturdugunu diye sormak maksatıyla, bu şahıs grup konusmadan ayrıldı ve beni engelledi. Amann dikkat edin bu kişi tamamen dolandırıcıdır. ve Cagaba arkadaşımızın dedigi gibi bu domain 750 lira degil 10binlira bile edecek değerdedir..

E

Erturk

Misafir
Konu sahibi domainin kesin kayıt bilgilerini (en azından içerisinde domain adı ve bilgilerinin bulunduğu kontrol paneli görüntüsü) konuya eklenene kadar kilitlenmiştir.

@onlineci, lütfen domainin size ait olduğunu ispat edecek materyalleri hazırladıktan sonra report ediniz, konunuzu aktif edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.