İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Limited Account Access

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Valid photo ID
Passport
Driver's License
National Identity Card

- Proof of address for xxxxxx Turkey
Utility Bill

nüfus cüzdanı, ehliyet felan kabul etmiyo illa cc extresi istiyor.Benim cc extremde kayıt adresimden farklı napacam bu paypal a ben?
hesapta para var kullanamıyoz hayret bişi.

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben barkodlu sayfayı ve elektrik faturasını gönderdiğimde limiti kaldırmıslardı. Gerçi bir kaç sene önce olmustu sistem aynıdır belki (sanal kart vardı).

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Adresi değiştir, o eski adres yazılı kalmış aslı bu de. Sonra dökümanları gönder. appeal -at- paypal.com adresine mail yaz, dökümanları gönderdim bu limiti kaldırabilir misiniz diye. Yoksa böyle 30 gün bekletiyorlar.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
bende sanal kart kullanıyorum, yarın su faturamı gönderip bi şansımı denerim :D

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
telefon et yeterli ingilizcen varsa konuş olayı anlat anında açıyorlar. yada benim kini açtılar benden de maille istemişlerdi bunları ama göndermedim. tabi tel faturası bayağı patlıyor ama paypal bağlandığında kısa kesmek için tel no nu girdikten sonra tele sekreter konuşurken direk acent (ecınt) de seni müşteri ihizmetlerine yönlendirsin.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Toll-Free numaraları Skype'dan ücretsiz aranabilir. Bir not düşelim. Yalnız bu şirket öyle adi bir şirkettir ki o toll-free numarayı bulmak bir süre alabilir. Google'dan aradığınızda bulursunuz o kutsal numarayı. En son baktığımda web sitesinde yer alan numara normal hattı.

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
@forum-sakinleri, :)

Ebay de bulduğum bilgi;

For any questions about accounts, chargebacks, payment tracking, etc. here are the PayPal Customer Service numbers:

1-888-221-1161 (Toll Free for Business/Premier)
1-888-204-4481 (Toll Free for Business/Premier)
1-402-935-7733 (Personal Accounts)
1-402-935-2050 (Personal Accounts)

The replies inside have information about using PayPal's services, click on the View Answers link to view the replies.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
iyice sinir etti beni bu paypal, ekteki ödemeyi geri mi gönderdi yoksa bekletiyormu ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.