İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Link Dofollow Olmuyor?

akifblog

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir web sitesine misafir yazı gönderdim, yazının sonuna kendi linkimi ekledim

sitenin sahibi de ben de linkin dofollow olmasını istiyoruz ama ne yaparsam yapayım link nofollow olmuyor.

sayfa burada yazının sonundaki linli nasıl dofollow yapabilirim.

teşekkürler

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Bu sayfanın tüm link çıkışları dofollowdur. Yani sizin sitenizin çıkışı da dofollow görünüyor. Sadece http://twitter.com//statuses/R diye bir link çıkışı nofollow olarak işaretlenmiş. Geri kalan tüm çıkışlar dofollow.

serkantkar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Bir web sitesine misafir yazı gönderdim, yazının sonuna kendi linkimi ekledim

sitenin sahibi de ben de linkin dofollow olmasını istiyoruz ama ne yaparsam yapayım link nofollow olmuyor.

sayfa burada yazının sonundaki linli nasıl dofollow yapabilirim.

teşekkürler

Eger bahsettiginiz link href=akifulutas.com ise bu zaten dofollow.

akifblog

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
[MENTION=6538]Eif[/MENTION] [MENTION=50760]serkantkar[/MENTION]

cevaplarınız için çok teşekkür ederim :)

Ama wm aracındaki link kontrolü aracında siteden dışarıya link olarak gözükmüyordu, bu aracı çok kez denedim anlık sonuç veriyor, sidebara banner eklenince benim linkim dışarıya link olarak gözüktü :/ sidebardaki au blog şeklindeki bannerım kaldırılırsa bu siteden yine backlinkim olur mu acaba :/

birden çok aynı adrese link verildiğinde bu araçta zaten gözüküyor, baktım bu siteden sadece bir link çıkışım var bu durumda banner da verilen link dışındakiler link çıkışı özelliği tanımıyor.

kodları bence de inceledim nofollow gözükmüyor neden olduğunu ben de anlamadım :/

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Cevabı çok basit. Wmaracı hatalı. :D

Sadece hata o da değil. Mesela sıra bulucu diye birşey var. Bir kelimeyi aratayım dedim. Sonuç sayısını 100 yaptımki çabuk tarasın diye ama sonuçlarda çıkmadı. Ben de demekki ilk 100'de değilim diye üzüldüm tabi. Sonra sonuç sayısını 500 yapıp denedim, bir de ne göreyim 26. sırada çıktı sitem. :D

Birkaç defa bu şekilde denedim hep aynısı oldu. Yani hatalarla dolu wmaraci. Bu yüzden kafana takma. ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.