İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Link Kısaltarak Para Kazanmak

fafafe3457

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adf.ly_.jpg

Link Kısaltarak Para Kazanmak
Bu yazımda sizlere link kısaltarak para kazanmaktan bahsedeceğim.Arkadaşlar öncelikle internetten para kazanmanın kolay olmadığını söyleyeyim.Yani hiç bir yerde para kazanmak kolay olmadığı gibi internettede kolay değil.Ama bir yere kadar kolay değil,eğer siz ne yapacağınız az çok öğrenirseniz bu işi çözdünüz demektir.Sizlere Link Kısaltarak Para Kazanmayı çeşitli başlıklar altında anlatacağım.

Bu Sistem Çok Kazançlı Mı ?
Bence o kadar aman aman bir kazancı yok ama bana aylık 100tl yani 50$ civarı geliyor.Yani okadarda çok önermem, bu sistemi şöyle düşünmenizi isterim.Yani ek olarak kazanç sağlayabileceğiniz bir sistem ama direk olarak bunun üstünden yüksek mecralar kazanmak gerçekten zor.

Bu Sistem Nasıl Çalışır ?
Arkadaşlar sistem kısalttığınız linkin bir miktar tıklanma yapar ve size bir ödeme alt sınırı verirler.Sizde o ödeme alt sınırına ulaştığınızda paranızı alabilirsiniz.

Bazıları Botlada Kazandıklarını Söylüyorlar
Arkadaşlar artık link kısaltmada botla kazanma devri kapandı.Bi aralar gerçekten kazanan arkadaşlar varmış.Ama şuanda ben hiç rastgelmedim.Vede uzak durmanızı tavsiye ederim.Keylogger olabiliyor.

Web Site Kurup, Link Kısaltarak Para Kazanmak
Bu bölümde sizlere birşey söylemek istiyorum.Bende bu sistemden kazanıyorum,çoğu linkimi kısaltarak koyarım.Arkadaşlar bu yöntem çok basittir.Ama yazmayı sevmeyenlere asla önermem.Yani bu kısımda web site kurup paylaştığımız bağlantıları çeşitli link kısaltma servislerinde kısaltarak koyarsak kazanmış olacağız.

Çeşitli Forumlarda Oyun,Video Paylaşımı Yaparak Kazanmak
Arkadaşlar bu sistemde demode oldu diyebilirim.Artık hiç bir forum link kısaltma servislerini izin vermiyor.Ama hala bazı tektük forumlar veriyor.Bu kısım şöyle oluyor,çeşitli film,oyun paylaşımı yapıp,linkini kısaltarak yapılıyor.

Youtube Tarzı Sosyal Medyalarda Link Kısaltarak Kazanmak
Arkadaşlar gerçekten para kazanmak istiyorsanız bu işlem tam size göre youtube artık videolardan türklerinde para kazanmasına izin verdi.Birde altına bir link koyarsanız.İllaha kazanırsınız.Bu kısımda püf noktalar 50tl bakiyeniz olmalı,ardından bir youtube bot almalısınız 1 aylık 30tl falan.Aldıktan sonra botun kullanımını iyice öğrendiniz.Ve bu botla videoları kendi kanalınıza çekerken video açıklamasına bir kısaltılmış link koymanızı öneririm.Bu bölüm en tavsiye ettiğim bölümdür.

Çeşitli Maç,Canlı Yayınların Linkini Kısaltarak Paylaşmak

Arkadaşlar bu kısımdan çok para kazanmak için facebookta ya bir spor sayfanız yada canlı yayın sayfanız olmalıdır,tabikide belli bir beğeni oranı.Arkadaşlar bu kısımda mantıklı ama size bir sayfa açmak ve onun en az 10bin beğenisi olması sizin için çok fayda sağlar.Örneğin 10bin beğenili bir spor sayfanız var.Bu sayfaya her maçtan önce tıklayınız ve maçı izleyiniz tarzda başlıklar altında linkleri kısaltıp koyarsanız size ogün en az bin tıklama yapar.Ve buda ortalam 2tl falan.

Peki Bizlere Hangi Kısaltma Servisini Önerirsiniz ?
Arkadaşlar sizlere önerdiğim kısaltma servisi adf.ly’dir.Bc.vc’de sıkıntı yaşadım ve adf.ly’ye geçtim.Henüz daha ödeme alamasamda en azından tc kimlik gibi bir sorunu yok.

Refli Üyelik Nedir?
Arkadaşlar eğer refli üye olursanız sizin kazandığınızın %20′si banada gelir.Yalnız sizde bir eksilme olmaz yani %20 sizden gelmez.Bende birine refli üye oldum.Sonuçta eksisi yok.En azından webmaster arkadaşımında kazandığını bilmek beni sevindiriyor.

Refsiz Üyelik Nedir?
Arkadaşlar refsiz yani kimsenin referansı olmadan üye olmak demektir.

Refli Üyelik İçin Tıkla
| Refsiz Üyelik İçin Tıkla

Kaynak: SanalGerzek

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.