İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Link sattığım sitenin banlanması hakkında

mccoy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konu linki
http://forum.iyinet.com/link-alim-satim/108378-pr5-aylik-12-5-ytl-10-paypal.html

Durumu şöyle özetleyim; site geçen hafta google'dan banlandı, daha sonra tekrar info alsın diye sedoya yönlendirdim, zaten sitenin fazla hiti yok ki sedo geliri olsun, istesem öylede bırakırdım.

Arkadaş demediğini bırakmamış, bana ulaşmadan durumu sormadan kasıtlı olarakta ismimi yazarak kirletme yoluna gitmiş parayı istese sanki refund yapmayacağım, dispute çekmiş o anki sinirle belkide.
link
http://forum.iyinet.com/link-alim-satim/108378-pr5-aylik-12-5-ytl-10-paypal-2.html#post783585

Ben parayı refund ettim üstelik 1 aya yakın durdu zaten linkide, arkadaşın mağduriyeti kalmamıştır genelde linkleri geçen ay ayın 6'sında sattım diğer linklerde sadece 1 hafta az kaldı ki site bandan çıkarsa tekrar aynı şekilde sedoda durduğu sürece kalacaktı linkler.

İstesem sedoya çekmeyip öylede bırakırdım girdikleri zaman linkleride görüp, ayrıntılı kontrol etmezlerse problemi anlamazlardı.

Konuyla ilgili açıklamayı yaptığıma inanıyorum. Bayram ağzı kimseyle tartışmakta istemiyorum. Diyecek başka bir sözüm yok. Arkadaş mağdur olabilir doğrudur ama açıklamamı yaptım ben. Artık kararı siz verin.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Şahsi kanaatimce ilk hatayı sen yapmışsın,
Sen önceden link alışverişi yaptığın kişilere ulaşıp durumu izah etmeliydin,

Karşı tarafta durumu bilmediği için abartı olarak yapılabilecek bir şeyi yapmış ve parasını çekmiş geri...
Durumu kimse anlamamış ki zaten...

Bu açıklamayı onlara önceden yapmalıydın

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
karşı tarafa ilk bilgiyide siz ulaştırsaydınız, daha sağlıklı olurdu.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.