İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Link siteleriyle hit transfer yapalım.

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bir kaç sitede denedim.Baya olumlu sonuçlar aldım.Gelen hite göre sıralayan tüm link siteleriyle yapabiliriz.Şimdi olayı anlatim önce ben sizin sitenize kayıt oluyorum ve sizin bannerin içinde yer alan www.sizinsite.com/gel? gibi kodu alıyorum.Daha sonra kendi hite göre artan siteme sizin sitenizi ekliyor ve tıklama adres kısmına sizden aldığım kodu yerleştiriyorum.Yani www.sizinsite.com/? size kayıt olurkende benim bannerin içinde yer alan www.bizimsite.com/? banner kodunu yerleştiriyorum.Yani ziyaretçiler bu iki site arasında dolaşmış gibi oluyor.Yani kısaca hit transfer :D burada biraz kafası karışan arkadaşlara ben msnde yardımcı olurum.Msn adresime profilden bakabilirsiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5