olmadı hata veriyor Fill DB PASS field
31 Ocak 2005 #21 Y yozgatlı 0 Onaylı Üye Üye Katılım 4 Aralık 2004 Mesajlar 1,428 Açılan Konu 253 Tepki puanı 0 Konum yakında.com.tr olmadı hata veriyor Fill DB PASS field
12 Mayıs 2005 #22 eksiksizlisans eksiksiz.com Onaylı Üye Üye Katılım 3 Ocak 2004 Mesajlar 353 Açılan Konu 45 Tepki puanı 5 Konum istanbul Webe kurdum. Bende de şu hatayı veriyor: Stemplate error : There is no submain.html file Nasıl düzeltirim?
Webe kurdum. Bende de şu hatayı veriyor: Stemplate error : There is no submain.html file Nasıl düzeltirim?
12 Mayıs 2005 #23 S SempatiX Misafir subdomain.html dosyası olması gerekiyormuş ama bulammaış öyle birdosya.. O dosyayı bul ve at düzelir...
subdomain.html dosyası olması gerekiyormuş ama bulammaış öyle birdosya.. O dosyayı bul ve at düzelir...
12 Mayıs 2005 #24 eksiksizlisans eksiksiz.com Onaylı Üye Üye Katılım 3 Ocak 2004 Mesajlar 353 Açılan Konu 45 Tepki puanı 5 Konum istanbul teşekkür ederim hallettim chmoddanmış sorun. Linkere google reklamlarını sağa sola tüm sayfalarda görünecek şekilde nasıl ekleyebilirim?
teşekkür ederim hallettim chmoddanmış sorun. Linkere google reklamlarını sağa sola tüm sayfalarda görünecek şekilde nasıl ekleyebilirim?