Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şimdi sürekli spam kayıtlar alıyorum adamın birisi takmış 50 sefer sitesini ekliyor robotla. Bu resim sistemini entegre ederek bu tür sorunları aşabileceğimizi düşündüm. Nasıl yapacağımı henüz bilmiyorum bu kodlardan bişiler yapmaya çalışıcam umarım olur. Cevaplarınıza teşekkürler.
teşekkür yalnız dün ben ekle özelliği site eklenin içini boşaltarak kaldırdım. Gene oh kurtulduk dedim bi baktım 50 kayıt yapmış. Site ekle yeri veya add.php halbuki boş bunun önüne nasıl geçerim. Takmış adam heralde
kayıtlar 800 ü buldu nasıl temizlicem veya durdurucam? site ekle formu yok internette ama adamlar hala site ekliyolar anlayamadım nasıl oluyor. yardım ederseniz sevinirim
olay aslında gayet basit ,
random sayı üret bunu oraya yazdır , bunu yazın de , hidden valueda da bu deger olsun sonra formdaki deger ile hiddeni karsilastir eger dogruysa yazdır de , bunu curl ile degeri alip yazmayi yapan bi spamci bulana kadar kullanabilirsin daha sonra imagelar üzerinde aynı şeyleri yapabilirsiniz.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5