İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Linkler Hakkinda

Sezer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Arkadaslar benim 2 Adet Forum Sitem var az Hiti olani yükseltmek istiyorum simdi daha fazla Hiti olan Forum Sitemin hiti 1K'dir simdi buna Link eklesem ve karsi Kisi de düsük olan Sitemi eklese (kendi Forumunda Hiti +700) bu Sistemi 5 kere felan yapsam kücük Hitli Olan Sitem yükselir mi? Herzaman güncel saglam Icerigi de var.

Umarim dogru Yere acmisimdir :)

DarkGirl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
46
Sanırsam anlattığınız çapraz link takas olayı. Bu genellikle hit ve seo bakımından çok yararlı oluyor.

Sezer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Pr4 Saglam Forumdan Pr1 ve diger güzel Forumlardan Link Takasi yaptim Link Cikisi yok Forumda simdi Güncel Özgün Icerik eklesem hergün iyi Sonuclar alabilirmiyim? Ve daha ne yapmaliyim sizce?

Ekleme:
Pr4 Saglam Forumdan Pr1 ve diger güzel Forumlardan Link Takasi yaptim Link Cikisi yok Forumda simdi Güncel Özgün Icerik eklesem hergün iyi Sonuclar alabilirmiyim? Ve daha ne yapmaliyim sizce?

Arkadaslar Cevabiniza ihtiyacim var.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.