İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

LinkShare

B

blackmore_

Misafir
LinkShare hakkında detaylı bilgi nereden bulabilirim.Ayrıca Linkshare gösterime yada tıklamaya para veriyormu

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
adrese ihtiyacın varsa www.linkshare.com vakti zamanında yaklaşık olarak toplam 3000 dolar aldım. click başına ödeme yapan yerler war ama fazla dayanmıyor. ayrıca türklere reklam vermiyorlar. onay istiyorlar. başka sorun varsa [email protected] adresine mail atabilirsin.

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Linkshare oldukça başarılı bir servis. Ödeme alman biraz fazla vakit almakta ama kesinlikle ödeme almaktasın. Siten ile alakalı sponsorlar bulabilirsen çok verimli olabilir. Ben uzun bir zamandır kullanmıyorum ama 3000$'ın üzerinde kazanmıştım zamanında. :)
Linkshare'de çalışırken CJ alışkanlığında bulunmaman gerekli. Yani, ne kazadr çok merchant linki alırsam o kadar iyi olur diye düşünme! En iyi 1-2 firma seç. Çekler herbir firma adına ayrı ayrı kesildiği için bu önemli. Aksi halde onlarca merchant'tan tek tek kazancın için çek bekelemk zorunda kalırsın. Çek işleme süresi değişiklik göstersede genelde 3 ayda bir kesilmekte. Kimi servisler aylık kimileri 6 ayulık veya yıllık çek kesimi sunmaktalar...
Sanırım bu kadar yeterli :) Yine de başka bilgilere ihtiyacın olursa sorabilirsin :)

B

blackmore_

Misafir
araştırdım fakat tam net birseyler bulamadım.Tıklama veya gösterime dayalı sponsorlar arıyorum.Alt uyeniz olurum nelere uye olayım.bir fikir verin

B

blackmore_

Misafir
araştırdım fakat tam net birseyler bulamadım.Tıklama veya gösterime dayalı sponsorlar arıyorum.Alt uyeniz olurum nelere uye olayım.bir fikir verin

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gösterime para veren zor bulursun linkshare altında :(
Site içeriğin ingilizce mi?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.