İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

LinkWorthy

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu site aslında pagerankinizi arttırmanın bir yolu olarakta görülenilir gerçi ama bir diğer özelliğide sitenize reklam almanızı sağlaması. Ben sitemde 40$/aydan ilk text reklamımı aldım. Şimdi bu rakamı aylık 200$'a çıkarttım bakalım gelecek ay için bir müşteri çıkacak mı :)
Affiliate linkimi ekliyorum. LinkWorth
Ve tabii alt üye fobisi olan arkadaşlar için direkt linki de şu: LinkWorth

Alt üyeleriniz reklam verir ise para kazanabilmektesiniz dolayısı ile alt üye webmasterlarınızdan kazanmanız ancak reklam vermeleri halinde mümkün... Dil sınırlaması varmıdır emin değilim :(

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
linkworth'u bende tavsiye ederim, bir de affiliate sisteminin olması güzel.
pr niz 5 + ise iyi paralar da kazanabilirsiniz.

S

soundmaster

Misafir
ben üye oldum üstünden
nası link satcaz onu pek anlamadım
üye olurken sordu ücretleri felan
ama loginden sora o girdiğim ücret bilgileri yok gibi bulamadım bi daha
tekrar mı eklemek lazım
bi de para nerden gelio
sanırım çek

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gerek yok eklemeye. Senin verdiğin bilgiler doğrultusunda sitene reklam vermek isteyenler olduğunda sistem sana mesaj gönderiyor. Şayet onaylarsan sitene reklamını koyuyorsun onlarda ödemeyi tahsil ediyorlar senin adına.

E

erotikbul

Misafir
Benim PR 5 eg-zotikbul.com var.

Alabilirmiyim sizce buralardan :) İçerik sakat alamayabilirim diye düşünüyorum :(..

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kayıt olurken yazılan siteden başka site ekleyebiliyo muyuz sonradan? ve o sitelerde de reklam alabiliyo muyuz?

T

tahtakale

Misafir
pembekedi' Alıntı:
kayıt olurken yazılan siteden başka site ekleyebiliyo muyuz sonradan? ve o sitelerde de reklam alabiliyo muyuz?
Başka sitelerini de ekleyebilirsin.

H

hikayebul

Misafir
Bende üye oldum,yanliz bisey sorucam,sitemioze bir kod filan vermiyorlar mi? Sitemize reklam vermek isteyen olursada mail adresimize uyari geliyormu?

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
* Custom Price: Please enter the price of your website between 5.00 and 1500.00

ne demek :eek:

graf von beelzebub

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
varsayılan degerler haricinde deger girerken başa $ veya sona USD koymıyacaksın sadece sayıyla 5 ve 1500 arasında bir rakam gireceksin demek :)

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitene reklam vermek isteyen çıkarsa seninle email yolu ile irtibata geçiyorlar. Sitene kod koymyorsun. Reklam vermek isteyene doğrudan link veriyorsun. Zaten sitenin amacı link popularitesini arttırmak.

hikayebul' Alıntı:
Bende üye oldum,yanliz bisey sorucam,sitemioze bir kod filan vermiyorlar mi? Sitemize reklam vermek isteyen olursada mail adresimize uyari geliyormu?

S

soundmaster

Misafir
istersen kodu da verio sana
ama zaten bi href kodu koyuyosun yani onu yaparsın zaten

H

Heryerdeyiz

Misafir
Bi arkadaşımız tam olarak üyelik aşamalarını yazabilirmi? malum İngilizcemiz çok iyi sayılmaz :)
Nerden üye oluyoruz nereye ne yazıoruz tabi zahmet olmazsa...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5