Merhabalar,
Bir süre kadar önce de konu açmış ve 5 arkadaş'a sponsor olmuş, sunucu'yu yormak istemediğim için konu'yu kilitlendirerek yeni sponsorluğu durdurmuştum fakat, 2 sponsor olduğum arkadaşın site'sini satma sebebi ve sunucu'da ki diğer siteleri de benim farklı sunucu'lara almam nedeniyle oluşan boşluğu, LİNK karşılığında doldurmak, Sponsorluk ihtiyacı olan(lar)a yardımcı olmak istedim. Konu'nun tamamını okumadan pm atmazsanız sevinirim. Şuan da sponsor olduğum 3 büyük site sahibi arkadaşla, gül gibi geçiniyoruz.
ARADIĞIM (minimum) ÖZELLİKLER:
- 10.000 + Google index'i.
- Cpu kasmadığı sürece hit önemli değil, minimum: 150 HİT.
- PR-2 ya da + ise Hit önemli değil.
- En az 3 aylık (aktif) online site.
- Kişisel site, firma site'si, Download site'si, wa.r.e.z site, a.d.u.l.t site ve GÜNCELLENMEYEN sitelere Sponsor olmuyorum.
Linux VPS Özellikleri ( Toplam da 8 site mevcut, Max: 14 olacak ) =
Load: 1 altında.
4 GB RAM + 4 GB Swap RAM
4 CPU's
160 GB HDD
1.000 GB Trafik
WHM + Cpanel ( full optimize )
Türkiye - Radore DC
-> Memcached Kurulu.
-> İoncube Kurulu.
-> Zend Optimizer Kurulu.
Tek link için süresiz olarak sponsorluk özellikleri,
(standart paket)
500 MB ALAN
10.000 MB Trafik
E-mail account: 100
Diğer alt özellikler: 1
Cpanel
Apache ( full optimize )
Türkiye - Radore DC
İKİ link için süresiz olarak sponsorluk özellikleri,
(silver paket)
1.000 MB ALAN
50.000 MB Trafik
E-mail account: 250
Diğer Alt Özellikler: 2
Cpanel
Apache ( full optimize )
Türkiye - Radore DC
ÜÇ link için süresiz olarak sponsorluk özellikleri,
(gold paket)
2.500 ( 2.5 GB ) MB ALAN ( duruma göre arttırılabilir. )
100.000 ( 100 GB ) MB Trafik ( duruma göre arttırılabilir. )
E-mail account: 500
Diğer Alt Özellikler: 3
Cpanel
Apache ( full optimize )
Türkiye - Radore DC
NOT: + 1 link ile günlük, haftalık, aylık YEDEKLEME!
Sponsorluk Koşulları =
- Minimum 10.000 GOOGLE İNDEX'i.
- Kişisel site, firma site'si, Download site'si, wa.r.e.z site, a.d.u.l.t site ve GÜNCELLENMEYEN sitelere Sponsor olmuyorum.
- Sunucuyu kasan & cpu sorunu çıkaran sitelere sponsor olmuyorum, hosting hesabınız açıldıktan sonra link ekleyerek süresiz yayın yapabilirsiniz, Fakat; cpu nedeniyle sıkıntı çıkaran siteler olursa, Düzeltmesi için rica eder ve sorun tekrarlamaya başladığı zaman ise yedeklerini almasını rica ederek, akabinde ise hesabı silerim.
- Sunucu özellikleri güzel ve Load'larım "1" altındadır, Bunu çıkarmamak için sadece 4-5 kişiye sponsor olacağım. Sponsorluk isteyenler pm ile sitelerini, Sayyacını ve İletişim msn göndersinler. Tüm madde'leri okumadan ya da okuyupta, uymadığınız olduğu takdir de pm atmayınız.
- Yedekleme tamamen size aittir. ( cpanel olduğu için kolayca dilediğiniz zaman alabilirsiniz. Yaklaşık 12 aydır hiç bir problem çıkmadı sunucu da fakat, yine de kul yapısı bu neden'le yedek'le ilgili bir sıkıntı yaşamak / yaşatmak istemem. tamamen kişi'ye kalmıştır. )
- Sponsorluk Süresi: Cpu aşımı olmadığı sürece ve link(ler) Kaldırılmadığı takdir de ömürlük olarak aynı şekil de devam edecektir. Bir süre sonra band sorunu yaşanır ise Gereksinime göre çözüm üretilir ( para talep edilmez. )
Önem verdiğim sitelerim de sunucu'da bulunduğu için, içiniz rahat olsun. Herhangi bir sorun da, direkt olarak müdehale etmekteyim ve minimum problem yaşamaktayım. Kendi sitelerim ve sponsor olduklarım zarar görmesin diye de, problem çıkaran hiç bir site'ye sponsor OLMAMAKTAYIM.
Bir süre kadar önce de konu açmış ve 5 arkadaş'a sponsor olmuş, sunucu'yu yormak istemediğim için konu'yu kilitlendirerek yeni sponsorluğu durdurmuştum fakat, 2 sponsor olduğum arkadaşın site'sini satma sebebi ve sunucu'da ki diğer siteleri de benim farklı sunucu'lara almam nedeniyle oluşan boşluğu, LİNK karşılığında doldurmak, Sponsorluk ihtiyacı olan(lar)a yardımcı olmak istedim. Konu'nun tamamını okumadan pm atmazsanız sevinirim. Şuan da sponsor olduğum 3 büyük site sahibi arkadaşla, gül gibi geçiniyoruz.
ARADIĞIM (minimum) ÖZELLİKLER:
- 10.000 + Google index'i.
Linux VPS Özellikleri ( Toplam da 8 site mevcut, Max: 14 olacak ) =
Load: 1 altında.
4 GB RAM + 4 GB Swap RAM
4 CPU's
160 GB HDD
1.000 GB Trafik
WHM + Cpanel ( full optimize )
Türkiye - Radore DC
-> Memcached Kurulu.
-> İoncube Kurulu.
-> Zend Optimizer Kurulu.
Tek link için süresiz olarak sponsorluk özellikleri,
(standart paket)
500 MB ALAN
10.000 MB Trafik
E-mail account: 100
Diğer alt özellikler: 1
Cpanel
Apache ( full optimize )
Türkiye - Radore DC
İKİ link için süresiz olarak sponsorluk özellikleri,
(silver paket)
1.000 MB ALAN
50.000 MB Trafik
E-mail account: 250
Diğer Alt Özellikler: 2
Cpanel
Apache ( full optimize )
Türkiye - Radore DC
ÜÇ link için süresiz olarak sponsorluk özellikleri,
(gold paket)
2.500 ( 2.5 GB ) MB ALAN ( duruma göre arttırılabilir. )
100.000 ( 100 GB ) MB Trafik ( duruma göre arttırılabilir. )
E-mail account: 500
Diğer Alt Özellikler: 3
Cpanel
Apache ( full optimize )
Türkiye - Radore DC
NOT: + 1 link ile günlük, haftalık, aylık YEDEKLEME!
Sponsorluk Koşulları =
- Minimum 10.000 GOOGLE İNDEX'i.
- Sunucuyu kasan & cpu sorunu çıkaran sitelere sponsor olmuyorum, hosting hesabınız açıldıktan sonra link ekleyerek süresiz yayın yapabilirsiniz, Fakat; cpu nedeniyle sıkıntı çıkaran siteler olursa, Düzeltmesi için rica eder ve sorun tekrarlamaya başladığı zaman ise yedeklerini almasını rica ederek, akabinde ise hesabı silerim.
- Sunucu özellikleri güzel ve Load'larım "1" altındadır, Bunu çıkarmamak için sadece 4-5 kişiye sponsor olacağım. Sponsorluk isteyenler pm ile sitelerini, Sayyacını ve İletişim msn göndersinler. Tüm madde'leri okumadan ya da okuyupta, uymadığınız olduğu takdir de pm atmayınız.
- Yedekleme tamamen size aittir. ( cpanel olduğu için kolayca dilediğiniz zaman alabilirsiniz. Yaklaşık 12 aydır hiç bir problem çıkmadı sunucu da fakat, yine de kul yapısı bu neden'le yedek'le ilgili bir sıkıntı yaşamak / yaşatmak istemem. tamamen kişi'ye kalmıştır. )
- Sponsorluk Süresi: Cpu aşımı olmadığı sürece ve link(ler) Kaldırılmadığı takdir de ömürlük olarak aynı şekil de devam edecektir. Bir süre sonra band sorunu yaşanır ise Gereksinime göre çözüm üretilir ( para talep edilmez. )
Önem verdiğim sitelerim de sunucu'da bulunduğu için, içiniz rahat olsun. Herhangi bir sorun da, direkt olarak müdehale etmekteyim ve minimum problem yaşamaktayım. Kendi sitelerim ve sponsor olduklarım zarar görmesin diye de, problem çıkaran hiç bir site'ye sponsor OLMAMAKTAYIM.