İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Lisans Hakkında Yardım Lütfen....?

Mr.JiN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar gecenlerde 2. el bir owned lisans aldım bı arkadastan sımdı owned lisansın yanında NO LİCENCE OPTİON yazıyor..Bu lisans hakkında bi terslik çıkarır mı ekstra ucret falan yatırmamız gerekli mi lisans bu şekilde de devam eder mi....? Bu konular hakkında yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden herkese saygı ve sevgıler...

CAPS:

adszcv0.jpg

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
No license Options

Bu şu anlama geliyor; lisans silinmiş yada iptal edilmiş.
Birçok sebebi olabilir bunlardan ilk akla gelen lisansın çoğul olarak birden fazla sitede kullanılması.. Ayrıca kullanım şartları ihlalide bu duruma getirebilir. Örneğin Powered by yazısını sildiyseniz lisansınızın iptal olması gayet doğal. Bu aşamadan sonra yapabileceğin tek şey yeniden lisans satın almak.

Mr.JiN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mrb Arkadaslar yorumlarınız ıcın tskler...lisansı aldıgımdan beri sadece kendı sıtemde kullandım powered by yazısını da silmedim herhalde önceden kaynaklanıyor peki arkadaslar buna nasıl bir ticked açabiliriz..

Efsane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Members kısmından giriş yapıp destek bölümünden ticked açabiliyorsunuz. Açsanızda şu aşamadan sonra faydası olmayacaktır emin olun..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.