İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Liselerde 2,46 Ortalamayla Sorumlu(alttan ders) Geçilir Mi? (yardım)

paylasim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Liselerde 2,46 ortalamayla sorumlu geçilir mi? 3 zayıf var. Bildiğim kadarıyla 2 tanesinden sorumlu geçilmesi lazım. Düz lise. 2,50 olsaydı ortalama ile direk geçicekti. Ama 2,46 alttan ders olayı olabilir mi? (Daha öncedem alttan ders yok) Siz ne düşünüyorsunuz. Cevaplarınızı bekliyorum

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
zayıfın varsa ortlaaman tutmuyorsa yazın yazılı yapmıyorlarmı kurtarma sınavı falan diyorlardı onlara.Gidiceksin okuldan öğreneceksin en doğrusunu onlar söyler yada telefon et...

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
lise de ben 9 zayıfla 3 sene geçirdim, yaz tatili nedir unutur olmuştum :D
yeni nesil lisecilik nasıldır bilemiyorum

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Sorumlu geçme olayı bizde 3 taneydi 2yemi düşürmüşler ? Bide merak etme her sene af çıkıyo zaten bişe olmaz. Ben lise1'de 12 dersin 11'i zayıftı afla geçmiştim :)

Murat Sökmen

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
6
iyi günler
lise 1'de 3 tane ve lise 2-3-4de 2 tane olmak üzere 5 tane zayıf hakkınız var . Düz liselerde 2.50 ortalama gerekmektedir . Lise 1 de 2tane zayıf halinde yine lise 2-3-4'de 2 tane olmalı toplam en fazla
yanlış hatırlıyorda olabilirim ama

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
70
Liselerde 2,46 ortalamayla sorumlu geçilir mi? 3 zayıf var. Bildiğim kadarıyla 2 tanesinden sorumlu geçilmesi lazım. Düz lise. 2,50 olsaydı ortalama ile direk geçicekti. Ama 2,46 alttan ders olayı olabilir mi? (Daha öncedem alttan ders yok) Siz ne düşünüyorsunuz. Cevaplarınızı bekliyorum
aydınlatayım.
2 derse kadar sorumlu geçebilirsin ortalaman önemli değil. ortalama tutunca zaten sorumlu dersin kalmıyor.

paylasim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
beyler bazıların googlede arayıp alıntı yapıp yapıştırmış. Bazılarınız da klasik şeyler yazmış. ben diyorum ki
Daha önce sorumlu ders yok
Lise 3
Ortalama 2.31 di
Yazın sınavlara girildi
Ortalama 2.46 ya yükseldi.
Eğer Ortalama 2.50 olsaydı direk ortalama ile geçilecekti.
Ama Ortalama 2,46 3 zayıf var.
Bi üst sınıfa sorumlu geçilir mi?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.