- Reaction score
- 0
İyi günler arkadaşlar,
Üye tablosundaki üye ismi ve toplam tamamlanan anket sayısını bir tabloda listelemek istiyorum.
Username ve tamamlama sayısını tabloda listeliyorum ama ödülleri ve üyenin derecesini nasıl sıralamalıyım ?
Daha açık bir şekilde anlatayım :
Şeklinde tabloda listeliyorum ama ben bu sıralamada başta bir sütun daha olsun ve 1,2,3,4,5.......9,10 diye sıralama yapsın ve de en sağa ekleyeceğim sütuna da benim istediğim ödül miktarını yazsın ?
Şöyle bi düşüncem var, listelediğim üye isimlerini bir diziye atsam ve bu diziden tablo üzerinde tek tek isimleri ve tamamlama sayılarını çeksem diye düşündüm şu şekilde ama olmadı ..
Üye isimlerini dizi içine çekemedim listeledikten sonra...
Üye tablosundaki üye ismi ve toplam tamamlanan anket sayısını bir tabloda listelemek istiyorum.
Username ve tamamlama sayısını tabloda listeliyorum ama ödülleri ve üyenin derecesini nasıl sıralamalıyım ?
Daha açık bir şekilde anlatayım :
PHP:
<?
$query = mysql_query("SELECT * FROM Members ORDER By compcount DESC LIMIT 10");
while ($list = mysql_fetch_array($query)) {
$username = $list['Username'];
$usercomp = $list['compcount'];
?>
<table><tr><td><?=$username;?></td><td><?=$usercomp;?></td></tr></table>
<?
;}
Şeklinde tabloda listeliyorum ama ben bu sıralamada başta bir sütun daha olsun ve 1,2,3,4,5.......9,10 diye sıralama yapsın ve de en sağa ekleyeceğim sütuna da benim istediğim ödül miktarını yazsın ?
Şöyle bi düşüncem var, listelediğim üye isimlerini bir diziye atsam ve bu diziden tablo üzerinde tek tek isimleri ve tamamlama sayılarını çeksem diye düşündüm şu şekilde ama olmadı ..
Kod:
<td>1</td><td><?=$dizi[0][isim];?></td><td><?=$dizi[0][tamamlama];?></td><td>$100</td>
<td>2</td><td><?=$dizi[1][isim];?></td><td><?=$dizi[1][tamamlama];?></td><td>$50</td>
<td>3</td><td><?=$dizi[2][isim];?></td><td><?=$dizi[2][tamamlama];?></td><td>$30</td>
.
.
.
<td>10</td><td><?=$dizi[9][isim];?></td><td><?=$dizi[9][tamamlama];?></td><td>$5</td>
Üye isimlerini dizi içine çekemedim listeledikten sonra...