İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Local phpmyadmin [APPServ]

Player

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Appserv kurulu makinede ..
Bildiğiniz üzere phpmyadmin username : root
password ise Appserv 'da yok veya nerden ayarlanıyor bulamadım..
şuana kadar localde denediğim portalların veya scriptlerin database pass kısmını boş bırakıyordum.. scriptleri çalıştırabiliyordum...

Bazı scriptler özelliklede install dosyası olan scriptler database pass kısmını boş bırakmama izin vermiyor hemen uyarı gönderiyor.
Ama kullandığım şifre yokki mecburen boş bırakmak zorundayım...

Kısacası Appserv 'e database şifresi nasıl oluşturacağım veya bu tür scriptleri denemek için neyapmam gerekiyor..
Database pass olan yere neyazıcam..

appserv5un.jpg

K

Komedya

Misafir
ilk kurulum sırasında mysql kulanıcı adı ve şifre soruyordu sanırım ama emin değilim orayı bir dener misin (app server ilk kurulumu)

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
phpmyadmine girip yeni bir kullanıcı oluşturur olur biter sorun :)
phpmyadmin ilk açıldıgında orada İmtiyazlar linki var oraya girip yeni bir kullanıcı oluşturarak bu sorununu çözersin

Player

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yoktur' Alıntı:
phpmyadmine girip yeni bir kullanıcı oluşturur olur biter sorun :)
phpmyadmin ilk açıldıgında orada İmtiyazlar linki var oraya girip yeni bir kullanıcı oluşturarak bu sorununu çözersin
Dediklerinizin hepsini yaptım ama olmadı kurulum sırasında kullanıcı adı ve şire de soruyor. Yazsamda sonuç değişmiyor.
Yine aynı kullanıcı adı:root Şifre yok
@vardir
Yeni kullanıcı adı ve şifre oluşturuyorum yine olmuyor. Sizinkinde kabul ediyorsa ben yanlış yapıyorum demektir tekrar tekrar denerim sorun olmaz.
Ama kaç kere yaptıysam olmadı başaramadım.
Kullanıcı adı ve şifre var gözüküyor ama olmuyor. Bu scripte değil diğerlerinde de denedim kullanıcı adını root dan başka birşey kabul etmiyor. :mad:
Saygılarımla.

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
localde scrpitin bi iki satırıyla oynaman gerekiyor (bahsettiğin scriptin kurulum aşaması, di mi?)

Kod:
dbname || dbuser || password ||

gibi bişeyler yazcak.bunun manası orda yazılanlardan biri boş bırakılırsa kurulumu durdur.sen de passwordu silersen temiz bi kurulum yaparsın.

ben de bir keresinde böyle bişeye denk gelmiştim ordan hatırlıyorum. denendi yani :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5