Elinde çok güzel root yetkileri varken neden onlarla uğraşıyosunki... Mysqlin kendi dump programı ile o işleri çok daha kolay vede daha kısa sürelerde yapabilirsin... Daha önceden 250 MB civarı bi sql dosyasını kısa bir sürede yüklemiştim fakat tam olarak hangi komutları kullandıgımı hatırlamıyorum... Başlat çalıştırdan cmd yardımı ile konsolu aç ve kullandıgın localhost programının klasorunden mysql klasorune bak ve mysql in exe dosyasını bul.. konsoldan o klasore geçerek exe dosyasının adını vererek mysql e geçmeyi sağla.. Linux ta aşagıdaki komutları uyguluyorum ve başarılı sanırım çok değişiklik yok idi aynı şekilde bir dene...
Kod:
mysql -h 127.0.0.1 -u root -p dbadı < yuklencekdosya.sql
Komutunu verdikten sonra şifre sorcaktır... Burada root yerine localhost kurulumu yaparken verdigin kullanıcı adını verceksin... Değişmediysen root tur... Şifrede zaten kurulumda verdiğin şifredir... Dbadı kısmınada hangi DB ye yüklemek istiyorsan onun adını verceksin.. Makinaya yeni format attıgımdan localhost yükleyemedim o yüzden böyle anlatabildim... Gene anlamamış isen belirt tekrar açıklama yaparım.. O zaman a kadar local i yüklerim... Kolay gelsin.