Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben localde FF , Opera veya herhangi başka bir tarayıcı ile rahatlıkla görüntüleyebiliyorum.
Şimdi localhost dediğin nedir ? IIS'mi ? Apache'mi ? Xitami'mi ? Bunları belirtip birde sorunun ekran görüntüsünü atarsan belki yardımcı olmak kolaylaşır.
IIS den web sitesinin özelliklerine girip
varsayılan web sitesidir muhtemelen
dizin güvenliğinden Anonim erişimi seçili yap
altında Yerleşik windows kimlik dogrulaması onuda şeçili yap
anonim erişime tekrar yanındaki düzenleye tıkla . ve çıkan pencerede IIS nin parolayı denetlemesine izin ver ' i kaldır Boş işaretsiz olsun . parola sormaz ihtimalle.
şifreyi bilmiyo musun zaten.yaz şifreyi bikez.altta kaydet diye buton var.onuda tıkla sorun olmaz.o şifre senin iss inin şifresidir muhtemelen.benimki sadece bir fikir.
evet modemi ayar sayfası çıkacagı için girmedim bile
Firefox 1.5 kullanıyorum zaten
Ayrıca bilgisayara tek şifreyi kurarken girdim oda XP nin kurulum şifresi
IIS ayarlarındanda dediklerini yaptım ama hiç biri fayda etmedi...sinir oluyorum yaaa...
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5