İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Localhost' ta link verme sorunu !

alexius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar şöyle bir sorunum var. Local de çalışacak bi script yazıyorum ve bu scriptin üzerinde bir link olacak bu linkte local deki başka bi makinanın paylaşıma açık bir klasörüne yönlenecek. Örnek olarak; "\\Sunucu\Klasör" gibi bir link. Bu linki db ye kaydediyorum. Yine db den çekiyorum ve html in içerisine örnek olarak "file://///Sunucu/Klasör/" şeklinde link veriyorum çalışmıyor. Linkin üzerine geldiğimizde bu kısayolu görüyoruz fakat tıklandığında hiçbir işlem yapmıyor.

Bunu bir html sayfasında denedim hatamı görebilmek için html sayfayı çift tıklayarak "file:///C:/AppServ/www/akd/a.html" şeklinde çalıştırdığımda hiçbir problem yok link çalışıyor. Ama bunu iexplorer üzerinden "http://localhost/akd/a.html" şeklinde çalıştırdığımda yine linklere tıklandığında herhangi bir işlem yapmıyor.

Şimdi benim hatam nerde ? Ben bi türlü bir cevap bulamadım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.