sohbet odaları

Lütfen Acil Yardım Bu kardeşinize

M

mehmet2025

Adsense hesabıma eft eklemeyi unutmustum. param çekle gönderildi. miktarı 115 USD. Ama bir türlü çekimi Antalya da hiçbir bankada bozduramadım. Citibank a gittim, döviz hesabınızın bulunması gerek, bunun içinde 1000 dolar para yatırmalısınız dediler. diğer baska bir bankaya gittim 110 dolar masraf alırız dediler. Ne biçim iş anlayamadım. Elimdeki bu çeki nasıl tahsil edebileceğim bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.

M

mehmet2025

teşekkür ederim ZANZA kardeşim.

o başlığı okudum. Akbank da 20 dolar masrafla tahsil edebileceğim yazıyor. ama akbank a gittiğimde 100 dolar civarında masrafı olur dedi memur. Artık tek çare kargo ile citibank a göndermek gibi.

mathiaxbars

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
122
209 Aydır Üye
google a mail at ceki iptal et bidahaki ay eft ile al paranı

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.