ne zamandan beri ilk defa? Önder, Luciano, Servettrextra' Alıntı:Eğer alırlarsa adamı tanımıyorum ama, ilk defa defansa transfer olmuş olacak. En büyük sorunumuzda defans zaten..
Önder,Luciano ve Servet senelerdir Fenerbahçede. Kaldıki Serveti adamdan saymıyorum. İnşallah Galatasaraya giderde banko oynar..the_alorak' Alıntı:ne zamandan beri ilk defa? Önder, Luciano, Servet
Bedava versenizde almayız ama parasını da öderseniz neden olmasın.. Tolga yeter ya transferlerden ama Saydo'nun yerine adam alınamaması gerçekten çok büyük eksiklik. Ben Saydoyu yollayan zihniyeti de anlamıyorum.. Gravesen gelmesin diye dua ediyordum zaten gelemeyecek sanırım En akıllısı Ze'di transfer adaylarından.Olması zordu(maniche yi saymıyorum bile). Brezilyalı filan küçük çocuk alsak yeter liginde iyi oynayan.. Yada afrikalı..trextra' Alıntı:Önder,Luciano ve Servet senelerdir Fenerbahçede. Kaldıki Serveti adamdan saymıyorum. İnşallah Galatasaraya giderde banko oynar..
Servet i bire birdegeçemeyen kişiye futbolcu demem. Dünyanın en yavaş ve en kötü futbolcusu heralde. Her zaman nasıl olurda doğru zamanda doğru yerde olması güzel bir özellik gibi gözüksede zarardan başka birşey değil. Yoktan pozisyon yaratsın. Top servete gelince dehşetle izliyoruz.hukuki' Alıntı:Şu Anelkayı bağışlasak da kurtulsak? Sahiden takımın kimyasını bozdu, nobreyi bile kaçırttı. Servete gelince etrafında 2.ci turu atma lüksüne kaçmayan zaten geçiyor. Sanırım anca beni durdurur. Tabi görürse.
Fenerbahçe başkanı olsam, GS ile sözleşme imzalarım. Eğer Servet i her maç 90 dakka banko oynatacağınızı kabul ediyorsanız senelik 5 milyon dolar öderim. Şaka yapmıyorum çok ciddiyimthe_alorak' Alıntı:Bedava versenizde almayız ama parasını da öderseniz neden olmasın.. Tolga yeter ya transferlerden ama Saydo'nun yerine adam alınamaması gerçekten çok büyük eksiklik. Ben Saydoyu yollayan zihniyeti de anlamıyorum.. Gravesen gelmesin diye dua ediyordum zaten gelemeyecek sanırım En akıllısı Ze'di transfer adaylarından.Olması zordu(maniche yi saymıyorum bile). Brezilyalı filan küçük çocuk alsak yeter liginde iyi oynayan.. Yada afrikalı..
Ayrıca Anelkanın parasını da öderseniz gelsin bize kontenjan açığı var zaten
5 milyon dolara 1 kişi eksik oynamak haa bir düşüneyim Ben şaka yapıyorum ama servet gerçekten kötüdür 4 büyüklerde oynamak için ama bana kalırsa anadoluda süper işler yapar. Cüssesine göre heyecanlı(korkak) gibi..trextra' Alıntı:Fenerbahçe başkanı olsam, GS ile sözleşme imzalarım. Eğer Servet i her maç 90 dakka banko oynatacağınızı kabul ediyorsanız senelik 5 milyon dolar öderim. Şaka yapmıyorum çok ciddiyim
5 milyon dolara 1 kişi eksik oynamak olur ama Servet bir kişi eksiltmiyor. Kendi varlığı yok tamam o bir kişi ama kişisel hatalarıyla 2 kişiyi daha meşgul ediyor. 3 kişi eksik oynamayı kim kabul eder bilemem..the_alorak' Alıntı:5 milyon dolara 1 kişi eksik oynamak haa bir düşüneyim Ben şaka yapıyorum ama servet gerçekten kötüdür 4 büyüklerde oynamak için ama bana kalırsa anadoluda süper işler yapar. Cüssesine göre heyecanlı(korkak) gibi..